CSÖRGE SZABOLCS JÓZSEF BLOGJA

PENTAXOKRÓL, FOTÓZÁSRÓL ÉS EGYEBEKRŐL KÖNNYEDÉN

KARÁCSONYI FOTÓS JÁTÉK

Ha tetszik a játék, kérlek vidd hírét: legyünk még többen! MEGOSZTÁS A FACEBOOK-ON >

SZABÁLYOK

A 2012-es játék után néhány szabályt kellett hoznunk, hogy a játék élvezhetőségét és korrektségét a megfelelő szinten tudjuk tartani. Kérlek, hogy csak akkor jelentkezz a játékra, ha úgy gondolod, hogy ezeket a szabályokat el tudod fogadni.

1. Figyelj a határidőkre! A saját fotódat legkésőbb 2021. december 15-ig add fel!

2. Legyen a minőség az első: ne otthon nyomtasd ki a képedet! Ha esetleg nem tudsz megbízható digitális nyomdát, kérdezz rá a FACEBOOK CSOPORTBAN, és segítünk Neked!

3. Csak akkor jelentkezz, ha Európában vagy! A postaköltségek amúgy is magasak, egy kontinensen kívüli országba való küldés pedig értelmetlen terhet róna arra, aki Téged húzott.

4. Ha jelentkeztél a játékra, de meggondoltad magad, december 6-a előtt a szabolcs@csorge.hu címre küldött levélben lemondhatod a jelentkezést. Ha nem mondod le és nem küldesz képet, akkor szankcionálni kényszerülünk:

- a jövőben az Egy Pihe blog, a Public Art Multimedia és a Focalist egyéni vagy közös játékaiból végérvényesen kizárunk. Ezt "kézzel" végezzük és figyelünk rá, kérlek ne csalj!

- a játék honlapján felkerül a neved a szégyenfalra.

Emellett sokkal nagyobb probléma, hogy a játékostársad csalódott lesz, hiszen nem fog képet kapni Tőled. A Posta is hibázik, ott is emberek dolgoznak: ha küldtél képet, de a címzettnek nem érkezett meg, jó ötlet megtartani a feladásról szóló postai nyugtát. Így elkerülheted a büntit.

5. Az előző pont okán idén sem vehetnek részt a játékban azok, akik korábban játszottak, de nem küldtek képet és nem adtak rá megfelelő magyarázatot.

6. A játékban való részvétel díjmentes, de a nyomtatási és postaköltséget mindenki maga állja. Az A4-es fotó laborálása körülbelül 600 Ft, a postaköltség nagyjából ugyanígy alakul.

7. A honlapon lévő húzó-programot úgy készítettük el, hogy nem húzhatod a tavaly húzott társadat - de más befolyással nem bírunk a folyamatra, így reklamációt sem tudunk elfogadni.

< FŐOLDAL