CSÖRGE SZABOLCS JÓZSEF BLOGJA

PENTAXOKRÓL, FOTÓZÁSRÓL ÉS EGYEBEKRŐL KÖNNYEDÉN

KARÁCSONYI FOTÓS JÁTÉK

Ha tetszik a játék, kérlek vidd hírét: legyünk még többen! MEGOSZTÁS A FACEBOOK-ON >

ÍGY MŰKÖDIK

A játék menete, néhány nagyon egyszerű lépésben:

1. Olvasd el a SZABÁLYOKAT és a JOGI INFORMÁCIÓKAT. Ezeket nagyon fontos, hogy elfogadd és magadra nézve kötelezőnek tekintsd.

2. JELENTKEZZ a játékra! Add meg polgári neved (vagy amin a posta elér), e-mail- és lakcímedet. Megadhatsz munkahelyi címet is, bár ekkor nem garantált, hogy időben megkapod mástól az ajándékodat. Kérlek figyelj a pontos címzésre!

3. Válassz ki egy saját készítésű fotót, amiről úgy gondolod, hogy más örülne neki, szívesen kitenné a falára, majd erről készítess egy jó minőségű A4-es nyomatot. A 2012-es játékban több házi nyomtatású kép cserélt gazdát, kérlek Benneteket, hogy ne rontsátok el más meglepetését egy-egy rossz minőségű nyomattal! (Az A4 hivatalos mérete 21.0 cm x 29.7 cm, amely oldalarány szerint általában 20 cm x 30 cm vagy 21 cm x 28 cm között ingadozik. Ha meg kell vágnod a képedet a képarány miatt, akkor figyelmedbe ajánljuk a nyomdai képfelbontás kalkulátor eszközünket, amellyel kiszámolhatod, hogy pontosan mekkorára kell vágnod a képet - előtte tájékozódj a kiszemelt digitális nyomdánál a pontos méretért.)

4. December 6-án az e-mail címedre kapni fogsz egy levelet a szabolcs@csorge.hu címről. Kérlek, hogy ezt a címet tedd a biztonságos levélküldők közé, nehogy kéretlen levélként landoljon és lemaradj a játékról! A levélben egy linket találsz, amely visszahoz Téged erre az oldalra (http://blog.csorge.hu/karacsonyi-jatek/...) és véletlenszerűen kiválaszt Számodra egy játékostársat: számára kell elküldened a képedet.

5. A képedet célszerű (az eső / hó ellen) bélelt A4-es borítékba tenned úgy, hogy egy kartonlapot teszel mellé, hogy ne lehessen összehajtani. Bár ez ellenkezik a posta szabályaival, de esetleg ráírhatod a címzéshez, hogy "Fotót tartalmaz, kérem nem összehajtani! Köszönöm!" Az én fotómat például a játékostársam egy kartonmappába tette, így egyben meg is érkezett. A leveledet 2021. december 15-ig add postára, hogy Karácsonyra mindenképpen odaérjen a címzetthez!

6. A játék lezárta után feltöltheted az Általad küldött képet a FACEBOOK CSOPORTBA, hogy Mindenki lássa. :o)

 

A játék díjmentes, a részvételhez nem kell semmit lájkolni és kizárólag a szabolcs@csorge.hu címről várhatsz levelet. Minden más címről érkező küldeményt, vagy olyan levelet, ami további adatok megadását kéri, hagyd figyelmen kívül!

< FŐOLDAL