CSÖRGE SZABOLCS JÓZSEF BLOGJA

PENTAXOKRÓL, FOTÓZÁSRÓL ÉS EGYEBEKRŐL KÖNNYEDÉN

KARÁCSONYI FOTÓS JÁTÉK 2019

Ha tetszik a játék, kérlek vidd hírét: legyünk még többen! MEGOSZTÁS A FACEBOOK-ON >

ADNI SZÉP

Gyere, éld át a Karácsonyi csodát - idén egy kicsit másképp! Lepj meg fényképeddel egy ismerőst vagy teljesen ismeretlent - akit a honlap véletlenszerűen választ Neked -, és kapj Te is viszonzásul egy fényképet!

A 2012-ben - a DPreview-n már hagyománnyá vált Christmas Print Trading mintájára - indított játékot idén, 2019-ben is megrendezzük. A játékban az "adni és kapni jó" mondás sokszorosan is érvényesül, hiszen a legtöbb esetben egy ismeretlent lepünk meg egy ajándékkal, és ugyanígy egy ismeretlen lep meg bennünket: lényege, hogy saját készítésű fotónkat A4 méretben kidolgozva időben eljutassuk annak, akit ez a honlap számunkra megad.

A játék célja tehát nem más, mint az örömszerzés.

ÍGY MŰKÖDIK

Csatlakozz az idei játékhoz 2019. december 5. 23:59-ig úgy, hogy kitöltöd a jelentkezési űrlapot. December 6-án dél körül kapni fogsz egy e-mailt, amely tartalmaz egy linket: erre kattintva visszakerülsz erre a honlapra, amely véletlenszerűen választ számodra egy játékostársat. A társadnak legkésőbb december 20-ig el kell küldened saját készítésű fotódat A4 méretben, postai úton. Ugyanígy Téged is ki fog valaki húzni és Te is várhatsz egy meglepetésfotót valakitől.

TOVÁBB >

SZABÁLYOK

A tavalyi játék után okosabbak lettünk a játék lebonyolítását illetően, ezért néhány szabályt meg kellett hoznunk. Kérlek figyelmesen olvasd el, mert újításokat tartalmaz!

SZABÁLYOK >

ADATKEZELÉSI ÉS JOGI INFORMÁCIÓK >

KÉPED FELADÁSÁIG

A jelentkezés határideje: 2019. december 5., 23:59

AZ IDEI JÁTÉKOSOK

A 2019-es játékra eddig 30 aktív játékos jelentkezett. KATTINTS IDE >, hogy megtudd, kik játszanak idén és egyben ellenőrizd le, hogy Te a listán vagy-e!

HÁTORSZÁG

A játékhoz tartozik egy külön Facebook csoport, ahová a húzás és a sikeres küldés után azokat a képeket tesszük közzé, amikkel megleptük játékostársunkat. Ugyanakkor a játékot a blog Facebook csoportjában is ki szoktuk vesézni, hiszen mégiscsak innen indult a felvetés. Örömmel látunk Mindenkit mindkét csoportban!

FACEBOOK CSOPORT >

A BLOG FACEBOOK CSOPORTJA >

<3

A Karácsonyi fotós-húzós játék technikai hátterét a PUBLIC ART MULTIMEDIA, de az eddigi legnagyobb támogatást a játékosok és természetesen a blog töretlen Olvasói adták.

Köszönet érte! :-)