ÚJRA KÁBELVÁROS GYOMRÁBAN

Ma délelőtt újra a Metro 4 építkezésén találtam magam a Keleti Pályaudvar árnyékában, és ez nem a hajnali részegségnek, hanem Takocának és a DBR Metro 4 Kft-nek volt köszönhető. Nem volt túl sok időnk, de a két fúrópajzsot megcsodáltuk - nem kicsi szerkezetekről van szó. Néhány kép jön a feeling kedvéért, ám előbb egy szolgálati közlemény: valószínűleg sikerült kijavítanom a blog hibáját, amely miatt az utóbbi pár hétben folyton adatbázishibával szörnyethalt az oldal. Ha esetleg tapasztalnátok még ilyet, kérlek füstjelezzétek el nekem - köszönöm.


1. A két fúrópajzs szétszerelésén dolgoznak - a gépek munkája itt véget ért
2. Keleti Pályaudvar, végállomás. Kérjük kedves utasainkat, hogy kiszállás előtt vegyék fel munkavédelmi sisakjaikat és erre figyelmeztessék utastársaikat is!
3. A sár sem lett kisebb január óta
4. A fúrópajzs háta mögött a sínek és a betonlapok fektetésén dolgoznak. Itt egy mozgó betontömbön lavíroztam és kevésbé volt őszinte mosolyom a felém közeledő betonlap miatt
5. Az állomás és mögötte a forduló a szerelvények számára
6.
7. Az absztrakt sem maradhat ki. :o)
8. Ha el akarnátok kötni egy fúrópajzsot, megfelelő mennyiségű embert hozzatok magatokkal
9. Taki panózik. Érdemes figyelni a blogját, valószínűleg a gömb itt sokkal többet nyújt, mint az állóképek
10.
11.

 PIHE, fotó blog témakörben

MegosztásOldal teteje

« épületfotózás II. a Fényértéken
planet Parliament »

budapest     fotó     fotó blog     metro 4    

 

HOZZÁSZÓLÁSOK 1      

Zsákai Péter

érdeklődve néztem végig a fotókat és olvastam el az aláírásokat. nem minden nap lát furópajzsot az ember. dehogy kötném el! nekem biztos nem kéne otthonra. :)))

 2      

Pihe

Pedig látnám értelmét egy fúrópajzs otthoni használatának. Például nagyszerűen lehetne a lakást minden irányba továbbfejleszteni. :o) (Ehhez persze megfelelő temperamentumú szomszédok szükségesek. :o))

 3      

juice

ú dejó az absztrakt, nagyon jó színei vannak, a többi tök csúnya (tudom már rég jártam erre, és ilyeneket mondok... de csak viccelek ám) :D

 4      

bodiroger

Vagy oda megyek ahova akarok, és abból a szögből, ahogy akarok egy FP-vel. Nagyon jók a képek grat! Pihének és takocának! *5 (legközelebb vigyetek engem is ilyen helyekre!)

 5      

Pihe

@Juice: köszi! :o) A Te képeid is csúnyák szoktak lenni, szóval itt semmi újság. :o)))

@bodiroger: köszönöm szépen a látogatást! :o) Igen, egy FP-vel a KRESZ-t is kellemesen újra lehetne értelmezni. :o)) Köszönöm a véleményt!

(Érdemes figyelni az Indafotón a sétákat, mert szoktak a Metro területére is programokat szervezni.)