A KAPUŐRÖK, CSAPÓ KETTŐMa este Takoca társaságában visszamentem a Nemzeti Sírkertbe folytatni a pár hete elkezdett sorozatot - reménykedtem benne, hogy a vakus képek jobban fognak működni, ha kicsit sötétebb van és nem a tűző napsütésben kell játszanom. Sajnos az első kép után a vakum nem volt hajlandó tovább dolgozni és csak itthon derült ki, hogy a probléma nem a vakuval, hanem a gépemmel van - valami szinkronhiba lehet, így most egy ideig nem tudom folytatni a temetős sorozatot, az este további részében is a filmes gépemet használtam. Fentebb az ominózus jól sikerült első kép.

És egy képrejtvény, Takoca meglátásából. Kedves Pajtások, mi az oda nem illő részlet az alábbi fotón? :o)

 PIHE, fotó blog témakörben

MegosztásOldal teteje

« hálásan köszönöm!
parlamenti napló »

fotóblog     kerepesi     lol     portfólió    

 

HOZZÁSZÓLÁSOK 1      

Zsákai Péter

A Pajtások nem tudják, hogy privátban megírtam Neked, hogy a korábbi temetői szobor sorozatod nekem témailag (!!!) nem annyira fekszik. Egyszerűen nem fog meg a szobor fotó.

Viszont ez a mostani kép tetszik! Először azt hittem, hogy megvalósítottad amit korábban említettél, hogy hús vér emberekkel megkomponálod a képeket. (ha ehhez valaha statisztákat keresel és úgy gondolod, hogy beleillenék a képedbe, csak szólj! jól játszom az őskövületet! ;))

Ezen a képeden nem a szobrot látom, hanem a fényt és a képet. Már-már életszerűvé teszi a szobron megjelenő fény az alakot. Szerintem szuperül használtad ki! Egyedül a nyak fura kicsit nekem (nem tudom azzal lehetne-e valamit kezdeni. más megvilágítással???).

Felcsigáztál! Látod, ezért szeretem a fotóid! Mert olyat tudsz mutatni, ami elgondolkodtat! ;)

A vakudnak jobbulást! Nekem meg a számítógépem tápegysége romlott el. Az egyik céges backup szerverből szedtünk ki egyet ideiglenesen ("hétfőig úgysem kell" alapon :D) és most annak köszönhetően tudok Neked írni. De erről senkinek egy szót se!!! Jó, mi?! :D

Péter kiscsillag (a blog all stars legkisebb csillaga :D :D :D)

 2      

Pihe

Köszönöm szépen Péter! Nagyon örülök, hogy sikerült leküzdeni valamennyire az ellenérzéseidet a témával kapcsolatban. De tudod: ízlések és pofonok. Nekem egy rakás más típusú fotó nem fekszik - ez egy ilyen világ. :o)

Most, hogy így leírtad, igen, valóban ez a terv, de sejtésem szerint még jó ideig nem keresek embereket statisztának - amíg nincs egy olyan sorozat a szobrokból, amire azt nem mondom, hogy ezekkel már lehet kezdeni valamit. A jelenlegi gyűjtemény 16 képéből úgy 4-et tartok elfogadhatónak, a többi nagyon-nagyon szóda kategória. A tervet meg betettem a fiókba, de nem csuktam be teljesen. :o)

A nyak. Nyilván lehetett volna mást kihozni, de mint írtam, a vakum úgy döntött, hogy inkább hagyni kellene a próbálkozást máskorra. Legközelebb. :o)

Jobbulást a gépednek, nem fogok holnap a főnöködnek írni egy emilt, hogy már apróhirdetésben árulod a munkahelyi gépparkot, amit darabokban csempésztél ki. :o)))

 3      

Pihe

Hihetetlenül láma vagyok. Ha még egyszer nyilvánosan vakut és fényképezőgépet vennél a kezembe, és azt állítanám, hogy néha szoktam így a kettőt használni, csapjatok nyakon! (Természetesen a váz és a vaku is tökéletes, csak a használójuk bugos.)

 4      

Zsákai Péter

Örülök, hogy semmi gáz a felszereléssel! Éljen május elseje! :)

 5      

Gabesz

Kösz srácok ( Pihe, és Takoca) a türelmet, ígérem 3-an visszatérünk a nyár folyamán, és kiélhetitek szabadon a kreativitásotokat!:D
Sajna sokan voltunk, nem gondoltam át előre kellően az ezzel járó következményeket!:S

 6      

Takoca

Gabesz: mi köszönjük! Nem volt ám ez így sem csalódás! (képek coming soon fázisban)