EGY PIHE AZ EZER SZÖSZ KÖZÖTT

CSÖRGE SZABOLCS JÓZSEF BLOGJA FOTÓZÁSRÓL ÉS EGYEBEKRŐL KÖNNYEDÉN

- 69. OLDAL -

FALK ART FORUM

Tegnap sikeresen lezártuk az első Falk Art Fórumot, ami tulajdonképpen a régiségesek és a modern galériatulajdonosok első közös megmozdulása (vevőcsalogatása) volt. Az esemény elég jól sikerült, csak a mi üzletünkben körülbelül 2-3000 ember fordult meg reggel 10 és este 11 óra között - igaz, én csak déltől voltam jelen a családi vállalkozásban. Nagyon sokan voltak úgy a rendezvényen, hogy előtte még soha nem jártak a Falk Miksa utcában - ez a rendezvény erre tökéletes volt. Ámbár nem az őrült csomagolásról szólt a történet.

A szüleim honlapjára (http://darius.csorge.hu) hamarosan kiteszem a készített fotókat.

 PIHE, munkaügyek témakörben

ALBUM HOZZÁSZÓLÁSOK

Új funkcióval bõvült a fényképalbumom: immár Ti is tudtok bejegyzéseket hozzáadni, a blogom mintájára. Az utolsó tennivalóm a képkezeléssel a feltöltés lesz, ez viszont már csak a költözés után várható.

 PIHE, blog.csorge.hu témakörben

NYÚ PIX

Két estés kellemes szívás után belõttem a képkezelõ rutint, mivel a flickr-re való feltöltés elég gyér megoldásnak bizonyult. Helygazdálkodási okok miatt a képek legfeljebb 750 képpont szélesek - természetesen külön kérésre a kép megnevezésével tudok küldeni eredeti méretet nyomtatási célból.

Tekintve, hogy a képkezelés egyelõre még elég kezdetleges, tervezem pofozgatni a dolgot, hátha még mûködni is fog egyszer valami.

 PIHE, blog.csorge.hu témakörben

CSORGE.HU RESTART

Csak nekikezdtem ennek is, körülbelül huszadik próbálkozásra. No, nem a tudománnyal volt most (se) a baj, inkább az idõvel - ígérem, igyekezni fogok rendben tartani az oldalt, ahogy idõm engedi. Mivel tudom, hogy sokan kizárólag a képek miatt jártatok eddig is ide (amit eddig jószerivel csak sima könyvtárlistába vágtam fel), pár szóban regélnék az új képkezelésrõl. Szóval: a képeket idõ hiányában egyelõre a flickr kezeli. Azért idõ hiányában, mert nem kevés idõ megírni egy normális képkezelõ rutint, és mondanom sem kell, hogy rosettán keresztül Dreamweaverben programozni nem egy leányálom. Majd veszek egyszer memóriát a bookomba, és akkor összeheggesztek valami szép csili-vili nagyon ütõs kódot. Addig marad a flickr. Ide 20 megát tudok pakolni havonta, ami nem sok, és ahogy mostanában kattogtatok, gyorsan meg fog telni. Lesz rá megoldás. A képfeltöltés funkció, amirõl régeben már regéltem, emiatt várat magára. Most már X-edszerre csinálok rendeltetésszerû használattól eltérõ dolgot a számból (tölcsért... pl), úgyhogy tényleg lesz belõle valami. A múltkori Kotyogó-csúcstalálkozón lõtt képek lesznek az elsõk, mert ezeket a betegségem (szalmonella rulez) miatt nem tudtam eljuttatni az illetékes elvtársnõknek. A képkezelés-témát egy ideig lezártnak tekintem.

Blog-téma. Blog lesz (van), de kisebb, kevésbé ömlengõsebb, ahogy kértétek. Munkaidõben bármit. :o)

Jelenleg a bio és etc oldalak üresek. Hamarosan feltöltöm, most egyelõre rengetegfelé vagyok: költözés (errõl késõbb bõvebben), lábadozás (lement végre a hasam, meg úgy kábé 10 másik kiló is), munkasulimiegymás.

Kis türelmet kérek, amíg véglegesen beröffentem az oldalt.

 PIHE, blog.csorge.hu témakörben

STAR WARS NAGYFELBONTÁSÚ KÉPEK

Találtam (BeszMac-en) néhány egészen gyönyörû Star Wars Episode III nagyfelbontású képet... Gondoltam megosztom Veletek.

http://www.dusso.com/pages/EP3/EP3main.html

 PIHE, minden más témakörben

Ha van kedved és időd, kérlek olvasd el a többi bejegyzést is.

« Vissza   1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37   38   39   40   41   42   43   44   45   46   47   48   49   50   51   52   53   54   55   56   57   58   59   60   61   62   63   64   65   66   67   68   69