NAGY PENTAXOS TALÁLKOZÓ: UPDATE

Kicsit updatelném a Pentaxos találkozó részleteit, mielőtt az utolsó simításokat végezném a Samyang teszten (amit már pont elkezdtem írni).

92-en jelezték vissza, hogy ha a megfelelő  tér-idő koordinátákra esne, akkor velünk tartanának megünnepelni, hogy Pentaxosként milyen jó fejek vagyunk (néhány *off* márka tulajdonosa is érdeklődött: ők külön jó fejek, hogy vegyülnek velünk). Ebben a létszámban nincs benne a Pentax Magyarország és még pár ember, akik jelezték, hogy jó lenne, de lust... elfoglaltak voltak a kitöltéshez. Ha a realitást nézzük, akkor ez körülbelül 60-70 főt takar, aki tényleg el tudna jönni - ennek megfelelően tervezzük a helyszínt is.

Február-március környékére, egy szép péntek estére gondoltam. Eddig két tipp érkezett helyszínre (itt köszönném meg Herczeg Rolandnak, hogy felajánlotta saját műintézményét, a Nagy Kohót Nagykovácsiban), de ha van ötlet, hogy hol tudunk leültetni ennyi embert a Parlament üléstermén kívül, akkor kérlek ne tartsátok magatokban!

Több kérdés érkezett a kérdőívhez, ezekre szeretnék alább reagálni:

Hajrá. Valami minimális programvázlat? Politika kizárva!

A program a következő: összejövünk, bandázunk, eszünk-iszunk, jól érezzük magunkat. Mondanám, hogy Pentax logós testfestett modellek fogják felszolgálni az ingyen italokat, de ez nyilván csak a szervezőnek (ergo nekem) járna, és mivel a Pentaxos hölgyek közismerten gyönyörűek, ezért ez a műsorszám nagy eséllyel elmarad. Mivel a Pentax Magyarországot jelentő Fotoplus Kft is jelezte, hogy nagyon szívesen részt vesznek a találkozón, ők kisebb meglepikkel, illetve megfogdosható, kipróbálható cuccokkal jönnek majd.

A politika természetesen kizárva. A garancia-vállalásban én vagyok a soros.

Esetleg egy 1-3 napos kirándulás is szóba jöhetne. Volt már rá példa.

Ez tök jól hangzik! Viszont ezt beszéljük meg ott, személyesen!

Ha jönne valaki a forgalmazótól is, tolmácsolhatnánk fejlesztési elképzeléseinket is. Sok közülük szerintem nem sok pénzbe kerül, se segítheti a fotózást (pl. bizonyos FW módosítások).

Szakmai tájékoztató a Pentax részéről, ami a jövőt illeti?

A forgalmazó jön. Viszont azt tudnotok kell, hogy ők is csak annyit tudnak, amennyit a Pentax elmond nekik. Ez nagyjából azt jelenti, hogy új termék megjelenése előtt pár nappal értesülnek az újdonságokról, arra pedig semmilyen befolyásuk nincs, hogy a termékeket hogyan tervezik meg. Tehát azt mondanám, hogy ha mi vagyunk a végfelhasználók, akkor ők pont csak egy lépcsőfokkal vannak mögöttünk. Amit viszont szerintem szívesen fogadnak, az a Facebook oldalon történő marketing. Volt pár vitathatóan sikeres poszt (olyan fotó, amin Canon volt Pentax helyett, no meg a "Miért válaszd a Pentaxot" is kitárgyaltuk nemrégiben), amit mi, felhasználók nyilvánvalóak át tudnánk alakítani úgy, hogy ténylegesen a tapasztalatokra épüljön és nem egy jól kinéző, de semmitmondó marketing-füzetkére.

Hárman mennènk, a feleségem, lányom meg èn. Mivel a felesègem Pentaxal fénykèpez, a lányom Pentaxxal a fotosuliban, én meg Pentaxxal úgyszintén. Tehát mondhatnám hogy egy Pentax Family vagyunk.:)

Azt hittem, ilyen csak a mesékben van! Gyertek!!

Én még gyerek vagyok de az megoldható lenne,hogy gyerekként jöjjek?

Persze! Szeretettel várunk! És soha ne nőjj fel! De azért hozd el a Szüleidet is, hátha ők is márkatársak lesznek! :)

És egy kis fun fact: a magyar Pentaxos jól értesült, mindenféle forrást olvas (a válaszadók 39.8%-a), de azok, akik a maradékot kiteszik, ugye tudjátok, hogy vannak más csoportok is? 10.2% érkezett az indexes Pentax Fan Club-ból, 24.5% a Pentax Klub Hungary csoportból és 25.5%-ot a blogom Olvasói adják. Szuperek vagytok!

 PIHE, blog.csorge.hu témakörben

MegosztásHozzászólásOldal teteje

« Karácsonyi fotós játék, 2017
Samyang 85mm F/1,4: nagy fényerejű mosógép, kimaxolva »

blog     pentax     találkozó