KARÁCSONYI FOTÓS JÁTÉK, 2017

A karácsonyi Ünnepek - nyilván a vallási jelentőségen túl - a szeretetről és az egymásról való gondoskodásról is szól (még a Canonosok és a Sonysok iránt is). Mi, a blog olvasói, immáron ötödik éve kicsit megerősítjük ezt, hiszen fizikailag is megajándékozzuk egymást saját fotóinkkal.

Idén nagycsoportos korba lép első házijátékunk, a Christmas Print Trading, szépen magyarosítva a karácsonyi fotós-húzós játék (ha van ötlet a magyar névre, szívesen veszem :D ). A játékot az előző évek mintájára változatlan formában rendezem meg, változatlan szabályokkal. Ha még nem játszottál, nagyon röviden arról van szó, hogy december 5-én éjfélig jelentkezhetsz a játékra, december 6-án pedig kapsz egy e-mailt, amellyel kihúzhatod a játékostársad nevét és címét. Számára kell elküldened saját fotódat A4 méretre hívva (nem otthon nyomtatva!) postai úton december 15-ig. Egy másik játékos Téged fog húzni, tehát Te is kapsz postán egy fotót Karácsony előtt valakitől - lehet, hogy egy baráttól, lehet, hogy egy teljesen idegentől. :)

A játék menetéről részletesen itt olvashatsz, a szabályokat pedig itt tekintheted át. Nagyon kérlek, hogy csak akkor jelentkezz, hogy biztosan tudod vállalni, hogy időben kinyomtatod a fotót és időben elküldöd. Ha vizsgaidőszak vagy hasonló elfoglaltság van kilátásban, inkább ne jelentkezz, mert nincs annál rosszabb, mint amikor valaki készül, de nem kap fotót! A játéknak van egy szégyenfala, amelyre a fotót nem küldő játékosok felkerülnek névvel, publikusan - szerencsére ez tavaly üresen maradt.

A játékra a jelentkezés megnyílt, amelyre ide kattintva jelentkezhetsz!

Kedvcsinálónak itt a tavalyi eseményre a meghívó:

 

 PIHE, blog.csorge.hu témakörben

MegosztásHozzászólásOldal teteje

« A haldokló Pentax legendája
Nagy Pentaxos találkozó: update »

christmas print trading     karácsonyi fotós játék