KENON

Kedves Pajtások!

11 éve töretlenül fut a blog, és bár vannak néha hullámvölgyek, de igyekszem minél nagyobb közönséget megszólítani írásban és most már leküzdve a gyalázat lámpalázat és a beszédhibákat, mozgóképen is. Már nem áll meg az a 7-8 évvel ezelőtti vicc, hogy ismerem az összes Pentaxost, mind a nyolcat, mert szerencsére sokkal többen lettünk.

Ám azt nem tudtátok, hogy én egy zsugori, nagyravágyó és lájkvadász ember vagyok, mert hát miért is írna valaki blogot és ugrálna a kamera előtt, ha nem önös érdekből tenné?!

Ezért úgy döntöttem, hiába a Ricoh folyamatos fejlesztéseinek, a Pentax márka újkori (bár jelentősen visszafogott) tündöklésének, véget vetek a 11 éve tartó iránynak, és a blog a mai naptól kizárólag Canon tesztekkel fog foglalkozni. Ennek okai abban keresendők, hogy sokkal több a Canonos, mint a Pentaxos, így többen tudnak majd lájkolni és amint ez megtörténik, el tudok helyezni jó sok hírdetést az oldalon. Ezt  alátámasztandó rögtön itt az első Canon objektív, amit a Fotoplustól kaptam tesztelésre. Az eddigi Pentax-hívőknek pedig azt tudom mondani, hogy bármikor tartok nekik sötétedés utáni beépített vakugyakorlatokat a Citadelláról (mert a Canon vázak vakui ilyen erősek!), hátha ők is megtérnek.

Természetesen ez egy átverés: a Canon obit nem a Fotoplustól kaptam kölcsön, hanem az enyém. Évek óta megvan. De tényleg! Gábor barátomtól kaptam ajándékba, de mint márkahű Pentaxos, számomra egy Canon objektív csak arra jó, hogy megigyam belőle a shake-em. ;)

Boldog április elsejét! :) Kenoff!

 PIHE, blog.csorge.hu témakörben

MegosztásHozzászólásOldal teteje

« Meghívó
Irix 11mm F/4: nagyon-nagylátó »

canon