TÍZ

Manuálfókuszos (értsd: öreg motoros) Pajtások már bizonyára megszokták, hogy szeptember elején mindig írok egy érzelgős bejegyzést arról, hogy mennyire királyak vagytok és mennyire köszönöm Nektek, hogy megint egy évvel idősebb lett a blog. Számszerűen ez a mai bejegyzés a tizedik ilyen, és mivel úgy gondolom, hogy megingathatatlan piedesztálra emeltelek már Titeket, ezért idén nem fogok így tenni. (De azért nagyon köszönöm! Tényleg!)

Bár tíz évet számokban lehetetlen kifejezni (eltekintve attól, hogy egy, kettő, stb...), de visszatekintve elképzelni is vicces lett volna a kezdetekkor, hogy a blog megél 667 bejegyzést, amihez megszámlálhatatlan hozzászólás érkezik, plusz közel 500 Facebook-tag és nagyon sok jó barátság, értékes emberi kapcsolat. Arról nem is beszélve, hogy az elmúlt egy év volt talán a blog legmozgalmasabb időszaka, hiszen tavaly augusztus vége óta kerültünk a Pentax Magyarországgal olyan kapcsolatba, hogy ha egész nap csak teszteket csinálnék, akkor sem fogynának ki az ötletekből, hogy még mit adnának oda szívesen kipróbálásra. Ha lenne ennyi időm, csak tesztelnék. :) Szintén az utóbbi pár hónap fejleménye, hogy elindult a youTube csatorna - az elején elég hitvány videókkal, de elég sokat tanultam a videózáshoz ahhoz, hogy a következő bejegyzések tényleg elérjenek egy lényegesen magasabb színvonalat.

Idén egy visszatekintéssel készültem azokból a nem tesztelős bejegyzésekből, amiket a legjobban szeretettetek. Köszönöm szépen! :)

Egy perverz gondolat Bogival (2007)

Pentax K30D specifikációk - kicsit máshogyan (2009)

Még extrémebben közelebb kerülni (2009)

A nagy bejelentések napja (2009)

Kicsiben nagyok (2009)

Amiért nem veszek 645D-t (2010)

Teljes fotós felszerelésem eladó! (2011)

Furcsa zaj a Pentaxomból (2011)

Full Frame versus APS-C for dummies (2013)

10+2 tanács kezdő fotósoknak (2013)

Dolgok, amikről azt hittem, tudom (2013)

Viharvadászat (Makovics Kornél vendégbejegyzése - 2013)

Pentabell (2014)

Hitler megtudja... (2014)

A fotóamatőr fejlődése (2014)

22+3 dolog, amit sose mondj egy fotósnak! (2014)

Városfotózás kezdőknek (2016)

 PIHE, blog.csorge.hu témakörben

MegosztásHozzászólásOldal teteje

« Egy RAW az ezer JPEG között
Pentax K-5 szöszcsapdák tisztítása »

tíz éve játszom az idegeitekkel