ELADÓ: PENTAX K-5 VÁZ, PENTAX DA 35MM F/2,4, SIGMA 10-20MM F/4-5,6 EX DC

Frissítve: 2016. j?nius 24.

Köszönöm az érdeklődést Mindenkinek, mindhárom elkelt.

Eladóvá vált néhány fotós cuccom. Szeretném jelezni, hogy az árak fixek, igyekeztem legjobb tudásom és szándékom szerint jóárasítani mindent. A cuccok Budapest belvárosában, a Jászai Mari tér mellett megtekinthetőek előzetes egyeztetés után. Mindnek első tulajdonosa vagyok. Garancia már egyikre sincs, de rejtett hiba esetén 7 nap visszavásárlási becsületgaranciát adok.

 

SMC Pentax DA 35mm F/2,4 - ELKELT

Mind műszakilag, mind esztétikailag újszerű állapotban. Vérző szívvel adom el, mert az egyik kedvenc objektívem, sajnos utóbb kiderült, hogy APS-C-n érzi csak jól magát. Eredeti dobozában. Már nem garanciális.

 

Pentax K-5 váz - ELKELT

Abszolút megkímélt, műszakilag kifogástalan állapotban. Csak azért nem újszerű, mert a vakusínen és a váz alján az állványcsatlakozó körül apró kopások láthatóak. A szemkagyló teljesen új (10 éve viszem vázról vázra a sajátomat) és a nyakpánt is körülbelül 10 alkalommal volt használva. Az első pillanattól fogva egy erős, jó minőségű réteg védi mindkét LCD-t. Az akksija körülbelül 500-600 expót elvisz egy töltésre. Jelenleg 14.780 expót számlál (PhotoMe), az eladás pillanatában ez körülbelül 15.000 lesz. Sorozatszám: 40151.. Eredeti dobozában, töltővel, akksival, nyakpánttal, bontatlan használati utasítással és Silkypix szoftverekkel és keresőfedővel. Már nem garanciális.

 

Sigma 10-20mm F/4 - 5,6 EX DC (Pentax bajonett) - ELKELT

Műszakilag tökéletes állapotban. A tubus műanyag részein az UV kifogott, itt a fókuszgyűrű recéi kiszürkültek (második kép). Már nem garanciális. Eredeti dobozában, napellenzővel, gyöngyvászon tartójában.

 PIHE, fotó témakörben

MegosztásHozzászólásOldal teteje

« a rend kedvéért (k-1)
pentax k-70 offisöl »

eladó     pentax da 35mm     pentax k-5     sigma 10-20mm