POFÁTLANSÁG

Az Élet olykor kellemetlen dolgokat tud produkálni, de erre a mai napra inkább a "ritka nagy pofátlanság" fémjel illene. Ma délutános voltam, de anyum felajánlotta, hogy menjek a Polojával dolgozni, ne kelljen a Corolla miatt folyton az útszéli nyerőgépnél dobálni a gurulóst, vagy éppen a parkolóőrőkkel állóháborút folytatni. Munkavégeztével még üvegtechnika előadásra is mentem, ahol a tanár inkompetenciájából kifolyólag szabotáltuk az órát (hogy divatos fogalommal éljek: polgárilag engedetlenek voltunk). Ekkor indult be az események akkor még végeláthatatlannak tűnő láncolata. Julcsáék előtt ugyanis a Polo netovábbot parancsolt az automata váltónak, amely ezáltal nem volt hajlandó P állásból elmozdulni. Telefonálás, trailerhívás. Aki folyamatosan olvassa a blogomat, annak derenghet, hogy alig másfél hete az előző autóm számára találtam hasonló utazómódot. Innentől címszavakban folytatom: trailer elől, hátul a Corollában mi, robogás az óbudai autójavítóba. Megérkezés, helyzetfelmérés, papírmunkázás, Polo leemelése a trailerről. Trailer fullgáz tolat, telibekap egy zsír új Passatot, ami a felismerhetetlenségig törik. Mély lelkiismeret-furdalás és világvége-hangulat. Polo percek alatt megjavul. Hazafelé két autó, két sofőr. Itthon apum ragaszkodik, hogy a Corollával ő állhasson le az ominózus emelkedőre. Corollát a parkoló falán meghúz. Nem nagyon, de hangosan. Szabolcs-szívzuhogás. Vacsora, bor, nyugvás békében. Elhamarkodottan. A mai postával érkezett két boríték az egyik parkolótársaságtól az én nevemre. Az élet pofátlan. Vagy csak én csinálok valamit rosszul?

 PIHE, autók témakörben

MegosztásOldal teteje

« corolla, csapó kettő
egynapos, nem másnapos »

corolla     harcosok klubja     polo    

 

HOZZÁSZÓLÁSOK 1      

Osipapa

TÖRÖLT BEJEGYZÉS

 2      

Pihe

Az előző bejegyzés nem véletlenül került általam törlésre. Bár hiszek az internet és a szólás szabadságában, de ez egy személyes honlap - és elvárom, hogy ezt Mindenki, aki ide látogat és véleményt nyilvánít, körülbelül úgy tartsa tiszteletben, mintha a magánéletembe engedném be.

Sajnos az előző, Osipapa által írt bejegyzés nemcsak, hogy személyeskedő volt, de fajgyűlöletre felbújtó gondolatokat fogalmazott meg. Azért is sajnos, mert mindig elszomorít, hogy vannak olyan emberek, akik azt gondolják, hogy sárba tiporhatnak alapvető emberi jogokat, csak mert másnak születtek, mint a bejegyzés írója. Mert az már nem pofátlanság. Sokkal több annál.

 3      

OSIPAPA

TÖRÖLT BEJEGYZÉS

 4      

pofátlanság

Osipapa neve és címe nyilvánosságra kerül hamarosan nem fogja szárazon megúszni a mocskolódásait.Innen üzenjük neki,senki nem kerülheti el a büntetését!

 5      

elmebetegfogó

Hozzátok nyilvánosságra a nevét és a címét

 6      

Pihe

Pofátlanság és elmebetegfogó: örülök, hogy nem csak én háborodtam fel Osipapa kommentjein, de szeretnélek Benneteket kérni, hogy amennyiben nyilvánosságra kerülne bármilyen személyes adat, NE itt osszátok ezt meg. Ez egy békés, baráti blog, itt pont elég annyi, hogy egy ember ban-listán van. Nektek viszont hajrá.

 7      

elmebetegfogo

Ez a degenerált elmebeteg gyermek fórumokban és még sok más helyen hullákról készült képeket tesz be zsidózik,nácizik, mások nevében ír szőrnyű kommenteket mindenféle pornó képeket tesz fel normális fórumokban. igenis tegyék közzé nevét és címét mindenütt ahol lehet!