ARRÓL, HOGY MIÉRT NEM VOLT IDÉN "MIÉRT TETSZIK JÁTÉK" ÉS MIÉRT HALLGATOTT NAGYOKAT A BLOG EGÉSZ NYÁRON

Egy rövid, ám annál személyesebb bejegyzést szeretnék megejteni, amiben szokásos módon igyekszem kimosakodni abból, hogy miért nincs frissítés mostanában blogos berkekben és miért maradt el a tavaly kellemes fogadtatást nyert "Miért tetszik" játék.

Amióta picit terebélyesedett a blogolvasó Pajtások tábora (és itt a kezdeti 2 főre gondolok), a magánéleti témákat szándékosan morzsolom le mindig csak egy-egy félmondatra (nyilván nem érdekel Benneteket és én sem biztos, hogy mindenről szeretnék írni). Az idei nyár csendjének okát sajnos nem tudom félmondatra redukálni, de azért teszek rá egy próbát. ;o)

Nyár elején ágynak estem. (Ezzel le is tudtam a félmondatot! :o))) Ez nem lenne nagy vászisztdasz (ahogy a művelt lengyel mondja) és az sem nagy durranás, hogy mindezt a nyaralás első felvonására időzítettem, mostanában ugyanis van egy olyan rossz szokásom, hogy az évi egy betegség mindig a nyaralás hetével esik egybe. A probléma ott kezdődött, hogy a kezdeti láznak csúnya szövődményei lettek, ami miatt az orvosok minden jótól eltiltottak és laza három hónapos fekvésre ítéltek. Nem kifejezetten az az ember vagyok, aki ilyesmit be tud tartani, pluszban két munkahelyem van, amiben oda kell tennem magam - tehát magasról tojtam az egészre. Persze a dolog csak rosszabb lett, így nyár közepén fejet hajtottam az orvosi utasításnak és otthon maradtam. Vicces dolog másfél hónapot kihagyni a munkából, de kevésbé vicces mindezt nyár közepén, a nyaralós-strandolós-bulizós időszak kellős közepén tenni: és bár fizikai tüneteim nem nagyon voltak (igazából ez mázli, mert sokan kórházba vonulnak ezzel a kórral), de lelkileg eléggé megviselt a szobafogság (Killzone 3 multiplayer eredményeim viszont az egekbe szöktek). Így történhetett meg, hogy egyszerűen nem volt lelkierőm összekalapálni a Miért tetszik játékot és a blogot is csak nagyon hevenyészve frissítettem... az Ismeretlen Budapestről nem is beszélve, ami ezer éve nem frissült és az ezzel kapcsolatos levelezésre még rá se néztem. Ezért itt most elnézéseteket kérem - tudom, hogy nagyon sokan pont azért csatlakoztatok a Facebook csoporthoz, mert a két játék meghirdetésre került.

Happy endként a héten gyógyultnak nyilvánítottak és bár a feltornyosult munka megvárt, de ezúton szeretném jelezni, hogy 1. behozom a lemaradást; 2. nagyon hálás vagyok, hogy távollétemben is posztoltatok a FB oldalra, pótolva azt, amit elmulasztottam és 3. ha a fene fenét eszik is, mindenképpen lesz karácsonyi játék! :o)

 PIHE, magánügy témakörben

MegosztásHozzászólásOldal teteje

« Pentax K-SQ
Az elkésett GoPro alternatíva, avagy gondolatok a Ricoh WG-M1 sportkameráról »

blog