EGY PIHE AZ EZER SZÖSZ KÖZÖTT

CSÖRGE SZABOLCS JÓZSEF BLOGJA FOTÓZÁSRÓL ÉS EGYEBEKRŐL KÖNNYEDÉN

A FOTÓAMATŐR FEJLŐDÉSE (ÖNIRÓNIA)

Nemrég volt szerencsém egy érdekes beszélgetést folytatni egy nemfotós barátommal, aki arról faggatott, hogy hogyan jött ez az egész fényképezős kattanás nálam, mikor pattant el az az ominózus húr, hol tartok most és mit tudnék javasolni azoknak, akik el akarják kerülni az értelmetlen pénzköltést.

Mielőtt lelövöm a poént: nem fogod tudni. Így vagy úgy, de találsz magadnak egy hobbit, egy sportot vagy egy káros szenvedélyt, amire majd kidobod nehezen megkeresett forintjaid tekintélyes részét, és amikor ez megtörtént, megállsz majd, hogy visszanézz, megérte-e... Te pedig megvonod a vállad és elégedett mosollyal nyugtázod: "naná!" :o)

Miközben utólag elméláztam, rájöttem, hogy "ezt az egész kattanást" rettentő vicces kis grafikán is ábrázolni lehetne, így egy kávészünetben összetoltam egy kizárólag saját múltból táplálkozó kis ábrát, aminek az egyetlen célja, hogy mindenki magára ismerjen valamilyen ponton és ettől szórakoztasson. (Ti mit tudnátok hozzátenni? :o) )

Katt az alábbi képre a teljes mérethez!

 PIHE, fotó témakörben


  fotó     humor     önirónia    

Ide kattintva közvetlenül a bejegyzés Facebook témájához ugorhatsz, ahol elolvashatod a Többiek hozzászólásait is.


Megosztás Facebook-on


HOZZÁSZÓLÁSOK

Nincsenek hozzászólások? Nézd meg a bejegyzés Facebook oldalát is! 2012 óta a hozzászólásokat kizárólag Facebookon bonyolítjuk. 1      

hb

gaz ez a talpas betu :/

 2      

Bóka Balázs

Éjjel 2:17-van, azthittem jobb már nem lehet, de ezen a képen nagyon jókat nevettem :)