EGY PIHE AZ EZER SZÖSZ KÖZÖTT

CSÖRGE SZABOLCS JÓZSEF BLOGJA FOTÓZÁSRÓL ÉS EGYEBEKRŐL KÖNNYEDÉN

HITLER MEGTUDJA...

A régi motoros Pajtások (őszülő halánték előnyben) bizonyára emlékeznek rá, hogy az utóbbi öt évben mindig van egy nap, amikor biztosan születik bejegyzés. Ekkor olyan dolgokról szoktam hírt adni, mint a nagy fényképezőgép-gyártók összefogásaképpen megálmodott közös objektívfoglalat, az X-bajonett, az olcsósított full frame vázak, a teljes fotós felszerelésem árubabocsátása, a blog bezárása vagy éppen hogy kiléptem a Pentax márka mögül és átugrottam egy másik vonatra.

Hogy mi ezekben a bejegyzésekben a közös a dátumon kívül? Az, hogy bolondok napján csak olyan írást adok ki a kezeim közül, ami totál kamu. Gondolkodtam, hogy idén mivel csalhatnálak be Titeket az erdőbe, de inkább úgy gondoltam, hogy inkább mosolygtatni fogok, mintsem átverni - ám gyorsan hozzáteszem, hogy Hitlerrel és a fasizmussal nem szeretnék viccelni, de amióta a Bukás mém lett, talán befogadható lehet a humor csatornáján is. Az alábbi videó egy része fellelhető angol változatban, nagyon rossz minőségben, amit bátorkodtam HD minőségben újra elkészíteni magyar felirattal - természetesen picit változtatva itt-ott a saját szám íze szerint. Azért lesz benne kamu is, hála április elsejének, hiszen ki látott már elromlott Pentax objektívet? ;o)

 

 PIHE, lol témakörben


  bolondok napja     fotó     lol    

Ide kattintva közvetlenül a bejegyzés Facebook témájához ugorhatsz, ahol elolvashatod a Többiek hozzászólásait is.


Megosztás Facebook-on


HOZZÁSZÓLÁSOK

Nincsenek hozzászólások? Nézd meg a bejegyzés Facebook oldalát is! 2012 óta a hozzászólásokat kizárólag Facebookon bonyolítjuk. 1      

Szalatnyai István

...és a 250 féle színkombináció LOL :):):)