AZ ISMERETLEN BUDAPEST

Az a furcsa skizoid helyzet állt elő, hogy a saját blogomban ajánlom a saját blogomat. Mielőtt az arcotok felvenné a "jaj, ne!" kifejezést (megjegyzem: sok esetben teljesen jogosan tennétek ezt, ha tennétek - de persze én tudom, hogy nem), elárulom, hogy a mai szép napon új blogot indítottam, Számotokra bizonyára örvendetes módon minimális szövegeléssel, mindenféle világmegváltó gondolat, sufniteszt, jönafullfrémpentakszdemégsem nélkül. Helyette lesznek képek, a következő egy évben 52 darab, mind Budapestről, ahogy már talán megszokhattátok, picit másként bemutatva a már megszokott helyszíneket. Egy rakás fotó - amiket már unalomig túlreklámoztam mindenfelé - ismerős lesz, de egy talicskányi olyan fotó van, amit kevésbé ismerhettek (vagy egyáltalán nem).

A különválásnak két oka van: egyrészt ez a blog picit technikai lett. Sokan az ismerőseim közül nem is olvassák el, ha látják, hogy szöveges a bejegyzés, mert az úgyis "fotós duma, nem érthető" (a másik lehetőség, hogy olyan rosszak az írások, hogy egyszerűbb valami indokot gyártani mögéjük - és ahogy ismerlek Titeket, udvariasságotok miatt ez a tényleg elképzelhető). Másrészről viszont nagyon eltunyultam fotózás-ügyben ("aki nem ért hozzá, az ír róla" címszóval), amin azzal igyekszem változtatni, hogy e project köré rendezem érdeklődésem tárgyát. (Nem kizárt, hogy lesz "ismeretlen búzakék tárgyak" vagy "ismeretlen, de finom sörök", esetleg "ismeretlen ismerősök" című fotóblogom is a közeljövőben. Nem, nem lesz, ez csak egy perverz péntek esti vicc.)

Tehát, Az ismeretlen Budapest mától él a http://budapest.csorge.hu címen, két nyelven, elsőre egy magyarázkodó bejegyzéssel, jövő héttől pedig már valós tartalommal. Mindenkit szeretettel látok az oldalon, illetve a kapcsolódó Facebook oldalon.

Köszönöm a figyelmet, szép hétvégét Nektek! :o)

 PIHE, blog.csorge.hu témakörben

MegosztásHozzászólásOldal teteje

« Facebook csoportunk a FotoVideo Magazinban!
dolgok, amikről azt hittem, tudom »

az ismeretlen budapest