KARÁCSONYI FOTÓS JÁTÉK (CHRISTMAS PRINT TRADING) 2013

Kedves Pajtások!

Sokan érdeklődtetek már, hogy lesz-e idén karácsonyi húzós játék, így az első "hivatalos" kört most le is futnám: igen, játék LESZ. Elkészültünk egy csini(nek gondolt) és rettentő egyszerű webes felülettel, ami remélhetően nagyon le fogja csökkenteni az ügyintézés menetét és kedvcsinálóként növelni fogja a játékosok számát.

Tavaly 54-en játszottunk, ami minden előzetes várakozásomat felülmúlta. Nem titok, azt szeretném, ha ez a szám idén legalább ennyi lenne, vagy picit nőne: érjük el az 55-öt, rendben? :o) 

Jelentkezni 2013. november 1.-től lehet majd, egészen 2013. december 5. 23:59-ig, vagyis elég hosszú a regisztrációs idő ahhoz, hogy a last minute játékosok se maradjanak le. :o) A jelentkezés a november 1.-től elérhető űrlapon keresztül fog történni (ott, ahol most a "Hamarosan" felirat látható), az összes változás annyi, hogy most jóvá kell hagynom majd a jelentkezéseket. Ez két dolog miatt szükséges: egyrészt a spam robotokat nem szeretném játékba engedni, másrészt pedig a tavalyi játékban tiltólistára került embereket szeretném kiszűrni (két ilyen emberke van, akiről tudok, hogy nem küldött képet).

Ahogy 2012-ben is, idén is véletlenszerűen választja ("húzza") ki a program a játékostársakat. A folyamatra azonban van egy ráhatás, ugyanis a tavaly húzottakat figyeli a honlap, így aki tavaly is játszott, az idén biztosan nem ugyanazt fogja húzni. Ennek előfeltétele, hogy ugyanazzal az e-mail címmel játszatok!

A webes felületre felkerült egy Like és egy Megosztom Facebook-on gomb is. Arra szeretnélek kérni Titeket, hogy vigyétek hírét és terjesszétek a játékot, hogy minél többen lehessünk. A játék továbbra is ingyenes és nem kell lájkolni semmilyen oldalt a jelentkezéshez. :o) Ezúton kérem az újságírással és blogírással foglalkozó Pajtásokat, hogy amennyiben lehetséges, egy ajánlást vagy linket az oldalra nagyon szívesen veszek (http://blog.csorge.hu/karacsonyi-jatek).

2013. november 1.-én mindenképpen visszatérünk a dologra, de ha addig esetleg van bármilyen meglátásotok, amin változtatni kellene a tavalyi játékhoz vagy a honlapon leírtakhoz képest, minden újításra nyitott vagyok. :o)

Stay tuned. :o)

 PIHE, fotó témakörben

MegosztásHozzászólásOldal teteje

« egy kiállítás vége
Karácsonyi fotós játék 2013: elindultunk! »

2013     christmas print trading     cpt     karácsonyi fotós játék