MIÉRT TETSZIK: HIBA DÓRA

A vége felé közeledik a Miért tetszik játék, ezúttal Hiba Dóra képeivel ismerkedhettek meg, Pados István tollából.

Nagy lelkesedéssel indultam neki a "miért tetszik" játéknak. Ahogy közeledett a napja a kezdésnek egyre jobban gondolkodóba estem… vajon tényleg jó ötlet volt? Aztán kicsit megcsúszva érkezett az értékelésre váró alany, Szabolcs szerint - idézem - "nem lesz vele nehéz dolgod :o)))"

Szóval Dóri, téged kaptalak. Még szerencse hogy nem most látom először a képeidet, de így sokadszorra is tátott szájjal és csodálkozva lapozgatom végig. (gondolom, nem csak én vagyok így ezzel :)).

Ha valaki annyira jól lát meg pillanatokat, mint ő, akkor annak a vérében van a fotózás. Nem ártana nekem egy ilyen vérátömlesztés. Félretéve viccelődést, nagyon jól megkomponált képekkel találkozhatunk. Látszik, hogy minden mozdulata tudatos. Személy szerint engem leginkább a Makró fotói fogtak meg. Azzal ahogy a miniatűr világot így kitágítva szemünk elé hozza, olyan dolgokat mutat meg, amiről sokan nem is tudunk.

A másik erősebb vonala portré, amiben nagyon tetszenek az önarcképei. Látszik, hogy ki tudja használni a fotózáshoz nélkülözhetetlen dolgot, a fényt. Szépen kivilágított portrékat láthatunk, és a természetes fénnyel is úgy játszik, mint kisfiam a kedvenc játékával. Javaslom mindenkinek, hogy minél több időt töltsön el a képei között, mert ettől a fiatal kis hölgytől csak tanulni lehet.

Dóri galériáját itt találjátok.

Hiba Dóra ©

 

A bejegyzés írójáról

Pados István nem csak szereti a szép fotókat, de igen széles spektrumot felölelve készíti is őket: a természeti képektől a városrészletekig mindent remek érzékkel ragad meg.

 

A "miért tetszik" játékról

A játékot idén, 2013-ban próbáltuk ki elsőként, lényege, hogy a jelentkezők egymás galériáját húzzák ki, majd e blog hasábjain kell az Olvasók részére egy kedvcsináló ajánlót vagy véleményt megfogalmazniuk a látottakról. Ha van kedved játszani, figyeld a blogot, mert nem ez volt az utolsó ilyen megmozdulás! :o)

 

 PADOS ISTV?N (vendégszerző), fotó témakörben

MegosztásHozzászólásOldal teteje

« 7
fotókiállítás ajánló: Változatos természet »

miért tetszik 2013