MIÉRT TETSZIK: FEHÉR DÁNIEL SOMA

Ma Polgár Ádámon a sor, hogy egy igazán sokoldalú fotóstárs galériáját ajánlja figyelmetekbe: ismerjétek meg Fehér Dániel Soma képeit!

Fehér Soma képeit szeretném a figyelmetekbe ajánlani portfóliós oldala alapján, melyet ezen a linken találtok: http://fedasphoto.wix.com/gallery

Mindjárt az elején hadd jegyezzem meg, hogy galériában a képek alatt a nehezen észrevehető "Show more" feliratra klikkelve újabb és újabb képek bukkannak elő némelyik aloldalon. Én is csak többszöri látogatás alkalmával vettem észre, ezért bátorkodom felhívni rá a figyelmet. Illetve érdemes a képekre ráklikkelni, mert alapból más vágásban jeleníti meg az oldal a képeket, nem olyanban, mint  amilyenre azokat a fotós szánta.

Somának elsőként a galériáját néztem meg, épp ezért a bemutatkozását olvasva meglepett, hogy relatív fiatal kora ellenére egész határozott stílusa van. Nagyon tetszenek a minimalista, nem szokványos nézőpontból készített képei. Remekül bánik a textúrákkal, formákkal, ismétlődő mintákkal, a fény-árnyék játékával. Jók a fekete-fehér téma választások. Dicséretes hogy minimalista stílusa a portré munkáknál is visszaköszön. Ezen képeinél különösen jól látszik, hogy az utómunkára is nagy figyelmet fordít.

Kiemelnék minden kategóriából egy-egy kedvencet, melyekről úgy gondolom, hogy leginkább a stílusát képviseli és akár a szobám falán is szívesen látnám :)

General: Rákoczi híd

Studio: M

Documentary: Práter utca

Analog: Camera obscura -variációk egy témára

Úgy gondolom, hogy Soma képein határozottan észrevehető, hogy jó irányba halad, már a portfóliós anyagán is látszik a fejlődés, nem véletlen hát, hogy a szakmájának választotta a fotózást. Csak így tovább! 

Soma galériáját itt találjátok.

Fehér Dániel Soma ©

 

A bejegyzés írójáról

Polgár Ádám a nagylátószögek varázsában alkot, bátor és remek átkacsintással a gömbpanoráma világába. Ádámot már bemutattuk itt.

 

A "miért tetszik" játékról

A játékot idén, 2013-ban próbáltuk ki elsőként, lényege, hogy a jelentkezők egymás galériáját húzzák ki, majd e blog hasábjain kell az Olvasók részére egy kedvcsináló ajánlót vagy véleményt megfogalmazniuk a látottakról. Ha van kedved játszani, figyeld a blogot, mert nem ez volt az utolsó ilyen megmozdulás! :o)

 

 POLG?R ?D?M (vendégszerző), fotó témakörben

MegosztásOldal teteje

« nyaralás és fénycsövek
7 »

miért tetszik 2013    

 

HOZZÁSZÓLÁSOK