MIÉRT TETSZIK: POLGÁR ÁDÁM

Milyen szép dolog, amikor egy alapvetően Pentaxos blogban egy Canonos Pajtina ír véleményt egy Nikonos Pajtásról! :o) Az abszolút márkanélküliség égisze alatt fogadjátok szeretettel Juice tollából Polgár Ádám galériájának bemutatását.

Ádám fotóit nézve az jut eszembe, hogy nagyon egyszerűen, egyértelműen fogja meg a dolgokat. Attól hatásosak a tájképei, épületfotói, hogy nem akar sem elvenni, sem hozzátenni (amiért irigylem is) ahhoz, amit meg akart ragadni és meg is ragadott. Mindig azt látjuk amit ő látott ott és akkor. A felhők mozognak, a magas falak megszédítenek, a gömbpanorámák forognak, a tájak megnyugtatnak.

Egy fotójához többször visszatértem, talán ez a mostani hangulatomból is adódik, én is szívesen ott ülnék a tájban, hogy lenyűgözzön a naplemente. Nekem ez a kedvencem.

http://www.flickr.com/photos/polgar79/8077791012/

Nézzétek meg Ádám fotóit, találjatok ti is kedvencet köztük!

Ádám galériáját itt találjátok.

Polgár Ádám ©

 

A bejegyzés írójáról

Lukács Gabi (illetve *juice, ahogy inkább ismeritek), sokáig volt - saját szavajárásával - a "meztelen" fotós, aki mindössze két objektívvel zabolázta meg a kreativitást. Most már felöltözött, a PhotoFools tagjaként modell és kisállat képeivel találkozhatunk a legtöbbet.

 

A "miért tetszik" játékról

A játékot idén, 2013-ban próbáltuk ki elsőként, lényege, hogy a jelentkezők egymás galériáját húzzák ki, majd e blog hasábjain kell az Olvasók részére egy kedvcsináló ajánlót vagy véleményt megfogalmazniuk a látottakról. Ha van kedved játszani, figyeld a blogot, mert nem ez volt az utolsó ilyen megmozdulás! :o)

 

 

 LUK?CS GABI (vendégszerző), fotó témakörben

MegosztásHozzászólásOldal teteje

« forró helyzetek fotózás közben
miért tetszik: Lukács Gabi »

miért tetszik 2013