MIÉRT TETSZIK: DUDÁS NÁNDOR EMIL

A "miért tetszik" játék mai véleménye Rácz Gábor tollából (billentyűzetéből) született, bár a billentyűzeten kívül sejthetően Gábornak is köze volt Dudás Nándor Emil (vagyis Emyl), külön a játékhoz összeállított galériájának ajánlásához.

A "miért tetszik" játékon kegyes volt hozzám a random-generátor, mert Emyl galériáját dobta eredményül. Könnyű jó képeket találni az összeállításban, mert a fotós márkatárs kedvenc témáimat prezentálja az összeállításában.

A repülős képei többet mutatnak, amit a "tranzitból" az üveg mögül ismerhet meg az ember. A fotók olyan plusz ismeretet is átadnak, ami megfejeli a technikailag is példaértékű megvalósításokat. A helikopterből kilőtt rakéta támadás elleni hőcsapda ívei, a vadászrepülő szárnyai felett kialakult légörvények, és az alakzatok dinamikáján jó időtöltés elidőzve - nézelődni. :)

Portréfotóiból Bill Kapitány megörökítését, természetfotóiból pedig a folyó felett repülő sasos fotóit tenném ki a falra. Minőségi képek - remek tálalásban.

Grat Emyl :)

Emil galériáját itt találjátok.

Dudás Nándor Emil ©

 

A bejegyzés írójáról

Rácz Gábor, alias krotosz, tájfotós és emellett márkatárs is. Gábort már bemutattuk a játékon belül itt.

 

A "miért tetszik" játékról

A játékot idén, 2013-ban próbáltuk ki elsőként, lényege, hogy a jelentkezők egymás galériáját húzzák ki, majd e blog hasábjain kell az Olvasók részére egy kedvcsináló ajánlót vagy véleményt megfogalmazniuk a látottakról. Ha van kedved játszani, figyeld a blogot, mert nem ez volt az utolsó ilyen megmozdulás! :o)

 

 R?CZ G?BOR (vendégszerző), fotó témakörben

MegosztásHozzászólásOldal teteje

« miért tetszik: Csörge Szabolcs József (Pihe)
nyomdai képméret kalkulátor »

miért tetszik 2013