MIÉRT TETSZIK: ZÁCS ÁGOSTON

A "Miért tetszik" játék első húzóját, Udvari Gábor - vagy ahogy nagyon sok éve ismerjük: Gabesz / Yard Photo) véleményét olvashatjátok alább Zács Ágoston képeiről. Javaslom, hogy nézzétek végig figyelmesen Ágoston képeit, érdemes elszemezgetni a finom megoldásokon. (Pihe)

 

Az én kisorsolt galériám Ágoston (Abu F) galériája lett. Azt gondolom a képeket nézve, hogy készítője már egy tudatosabb fotós, hiszen a stúdiófotói, ételfotói kiváló minőséget sugallnak, jól megkomponált, szépen bevilágított fotók! 

A galéria tartalmaz régebbi képeket is vélhetően, hiszen ezekhez képest van viszonyítási alapja a nézőnek, jól látható rajtuk a fotós fejlődése is. Különösen tetszettek a nagylátóval készített képei, jól dolgozik a vonalakkal, jól vezetik a néző szemét a képen.

Kellemesen játszik a kompozíciókkal, de bevállalja a régebbi, kissé sutább képeit is, ezt nagyrabecsülöm.

Azt hiszem, csak ajánlani tudom a többieknek is megtekintésre.

Ágoston galériáját itt találjátok.

 

A bejegyzés írójáról

Udvari Gábor (Gabesz) évek óta foglalkozik fotózással, több kiállítás és pályázat sikeres résztvevője volt, főként táj- és városfotóival. Gabesz galériáját itt találjátok.

 

A "miért tetszik" játékról

A játékot idén, 2013-ban próbáltuk ki elsőként, lényege, hogy a jelentkezők egymás galériáját húzzák ki, majd e blog hasábjain kell az Olvasók részére egy kedvcsináló ajánlót vagy véleményt megfogalmazniuk a látottakról. Ha van kedved játszani, figyeld a blogot, mert nem ez volt az utolsó ilyen megmozdulás! :o)

 

Zács Ágoston ©

 UDVARI G?BOR (vendégszerző), fotó témakörben

MegosztásOldal teteje

« színezd újra, színezd újra a kamerád, ha megfakulna
bármivel fotózni »

miért tetszik 2013    

 

HOZZÁSZÓLÁSOK