FOTÓK A FIÓKOMBÓL: A RÁCZ

2011-ben történt, hogy Babecz Ákos blogpajtás jóvoltából néhány - mindenre rácsodálkozós - órát tölthettem fényképezőgépestül az akkor már nagyjából megépült, de átadásra (azóta is) váró Rácz Fürdőben. Az akkori üzemeltető persze lekapcsolt, miközben Ákosra vártam a fürdő bejárata előtt, hogy mi dolgom az építési területen - és bár utólag megkapva a fényképeket kifejezett tetszését nyilvánította, "kommunikációs" okokra hivatkozva letiltotta a közlésüket, miszerint csak a saját fotósuktól származó képeket szeretnének viszontlátni a nyomtatott és elektronikus médiában: így a képek a gépemen maradtak.

Az ígéret szép szó, addig a pontig, amíg egy tiltást mindenki betart - ezzel az ígérettel pedig jószerivel csak én lettem szófogadó. Eltelt két és fél év, és egymás után jelentek mag a sajtó után a személyes blogokban is a fürdőről készített felvételek (nagyjából tíz különböző blogban láttam már a bloggerek saját készítésű képeit), ám ez nem még nem lenne baj, de mint utólag olvastam, az üzemeltető sem ugyanaz már, akinek az ígéretet tettem, így - most kicsit kimosakodva bűneimből - vettem a bátorságot, és leközlöm azokat a képeket, amelyek szerintem nem adnak teljes képet az akkor még piciny hiányosságokkal bíró épületről és csak a szép részletekre koncentrál.

Aki szemfüles, a kiállításomon is találkozhat az alábbiak közül két képpel (nem mondom meg, melyikkel, tessék kideríteni! :o)).

 

A török fürdő egyik bejárata

 

A török fürdő kupolája

 

Kézmosópult részlete

 

 

 

 

 

Nyugágyak a pihenőben

 PIHE, fotó blog témakörben


  fotó     fotó blog    

Ide kattintva közvetlenül a bejegyzés Facebook témájához ugorhatsz, ahol elolvashatod a Többiek hozzászólásait is.


Megosztás Facebook-on


HOZZÁSZÓLÁSOK

Nincsenek hozzászólások? Nézd meg a bejegyzés Facebook oldalát is! 2012 óta a hozzászólásokat kizárólag Facebookon bonyolítjuk. 1      

Harmi

Tetszenek a képek.
A kézmosóról és nyugágyakról készültek különösen jók lettek szerintem.

Érdemes volt megosztani.

 2      

Pihe

Köszönöm szépen! :o)