ÍRJ IDE!

Kedves Pajtások!

Mint azt a diszkrétnek nem nevezhető jelekből bizonyára észlelitek, a blog haldoklik. Pár év óta kellő lehangoltsággal megírom, megspékelve egy ígérettel, hogy ezentúl minden más lesz, de aztán persze ez nem így történik. Ezért arra gondoltam - és ehhez nagyon nagy lendületet ad a Facebook csoport kellemes aktivitása is -, hogy némi blogreformba csomagolva meghívjalak Titeket (Téged!), hogy ragadj tollat (billentyűzetet, ceruzát, vésőt, sósavat...) és töltsd ki az űrt az oldal hasábjain a saját gondolataiddal: ha vannak ötleteid, meglátásaid a fotózással kapcsolatban (nem kell márkára vagy bármi másra szűkíteni - ha a Momikonok működési elve a kedvenc témád, akkor hajrá!), vagy egyszerűen csak grafomán vagy és mindenképpen el akarod mondani, ami a fejedben jár, de az nem olyan terjedelmű, amiért elindítanál egy blogot, akkor nagy örömmel látok Tőletek írásokat ezen az oldalon.

A cikkbe rakhattok nyugodtan backlinkeket saját magatokhoz vagy másokhoz, ahogy tetszik. A nevetek és honlapcímetek (ha van) természetesen kijelzésre kerül. Arra kérlek csak Benneteket, hogy írás legyen és ne csak egy-egy kép, utóbbit hagyjuk meg a Facebook csoportnak.

Az írásaitokat a szabolcs kukac csorge pont hu címen várom, lehetőleg Word formátumban. Képeket csatolhattok vagy a doksiba ágyazhattok, ahogy kényelmesebb. Kérlek ügyeljetek a helyesírásra és a szalonképességre! :o)

 PIHE, blog.csorge.hu témakörben

MegosztásHozzászólásOldal teteje

« ráuntam a várakozásra
Infrában látni (vendégbejegyzés) »

blog     fotó