EGY PIHE AZ EZER SZÖSZ KÖZÖTT

CSÖRGE SZABOLCS JÓZSEF BLOGJA FOTÓZÁSRÓL ÉS EGYEBEKRŐL KÖNNYEDÉN

CHRISTMAS PRINT TRADING 2012: A KARÁCSONYI JÁTÉK ÉRTÉKELÉSE

Kedves Pajtások!

Többé-kevésbé sikeresen lezárult az első Karácsonyi húzós játékunk, elvileg az időben meg nem érkezett borítékoknak is meg kellett érkezniük. A héten született egy Facebook csoport is, ahová feltölthetitek a küldött képeiteket is és amelyet itt találtok meg: http://www.facebook.com/groups/cpt.hungary/

Szeretném kikérni a véleményeteket: tetszett-e a játék, min lehetne fejleszteni jövőre. Volt-e fennakadás a húzási folyamat során vagy érthető volt mindent? Megkaptátok a képeket időben? A postás mennyire volt brutális az A4-es mérettel?

Arra is kérnélek Benneteket, hogy írjátok le alább, ha nem kaptátok volna meg a levelet (írjátok le a teljes neveteket), mert rákérdezek a Benneteket húzónál, hogy hol akadt el a történet.

Végezetül szeretném megköszönni a részvételt, én nagyon élveztem, hogy ilyen sokat jelentkeztetek (remélhetőleg jövőre ugyanígy találkozunk)!

 PIHE, fotó témakörben


  2012     christmas print trading     cpt    

Ide kattintva közvetlenül a bejegyzés Facebook témájához ugorhatsz, ahol elolvashatod a Többiek hozzászólásait is.


Megosztás Facebook-on


HOZZÁSZÓLÁSOK

Nincsenek hozzászólások? Nézd meg a bejegyzés Facebook oldalát is! 2012 óta a hozzászólásokat kizárólag Facebookon bonyolítjuk. 1      

Kocsis Gábor

Ez egy remek ötlet volt.Személy szerint azért csatlakoztam mert "vad idegen" ember megajándékozása egy "hand made" dologgal egyszerűen buli és ha még örül is neki......Tehát elégedett vagyok. A kivitelezést sem lehetett volna jobban megcsinálni. A kisebb hibák,csúszások meg azt hiszem bele voltak kalkulálva mindenkinél. Egy szindarab címével köszönöm a lehetőséget némi átírással: Jövőre veled(veletek)ugyanitt.

 2      

Kutasi Kovács Zoltán

Nyagyszerű kezdeményezés volt és ha netán idén is sor kerül rá, én szívesen beszállok ismét. Köszönöm!
Viszont, a postás -hogy kapná be- simán félbehajtotta a képet.
Érdekesség, -vagy nem- hogy ugyanannak a srácnak küldtem képet, mint akitől én is kaptam.

 3      

Sörös Dóri

Az elképzelés jó volt, és szerintem 80%-ban sikerült is a dolog, de én személy szerint még mindig nem tudom, hogy kézhez kapta -e már a képemet a kedves címzettem. :/ Természetesen ez nem fog eltántorítani attól, hogy idén is jelentkezzek az ajándékozásra. :)

 4      

bence93

Nagyon köszönöm a szervezést én is!

Nekem a küldés és a fogadás is rendben volt, köszönöm a képet Indig Zsuzsának!
(ha jól sejtem, az én postásom különösen vigyázott a küldeményére, személyesen dobta be a postaládába :))

 5      

Ottófi József

Idén ezzel a játékkal csapott meg először az ünnepi hangulat. Jó volt az időzítés, -szeretném, ha hagyomány lenne belőle.

 6      

juice

Én sem tudom, hogy megkapta-e a címzett a fotómat, még bőven karácsony előtt küldtem, úh. remélem. Amit én kaptam azon a postás is hagyott üzenetet a "nem összehajtani" mellé, hogy "kérem vagy köszönöm" :)) De nem hajtotta össze!

A játék maga nagyon klassz volt, idén is várni fogom.

 7      

inzsellér

Kedves Dóri!
Ha megnézed itt a december 21-i bejegyzést, akkor láthatod, hogy már reagáltam, de ha azt nem olvastad volna, akkor mégegyszer nagyon köszönöm, felettébb tetszik a kép!
http://www.facebook.com/events/174022466075958/permalink/181711641973707/
És köszönet Szabolcsnak az ötletért, remélhetőleg hagyomány lesz belőle (legfeljebb majd az unokáim folytatják)