EGY PIHE AZ EZER SZÖSZ KÖZÖTT

CSÖRGE SZABOLCS JÓZSEF BLOGJA FOTÓZÁSRÓL ÉS EGYEBEKRŐL KÖNNYEDÉN

PENTAX KÉPVISELET MAGYARORSZÁGON

Érdekes bejegyzésre hívták fel a figyelmemet a Pixinfo blogon, miszerint a Fotoplus Kft. átvette a Pentax magyar képviseletét marketing és termékellátottság terén. Elvileg egy augusztus 3-i bejelentésre hivatkoznak, azonban nem találtam erről sehol semmit, pedig a japán és a francia oldalt is feltúrtam. A dolog pikantériája, hogy a Fotoplus oldalán egyelőre csak a Canon és a Nikon logója virít... Mindenesetre nagyon üdvözölném a hírt, ha igaz.

Mivel hiszek a hír igazában, és abban, hogy a Fotoplus Kft. ráncbaszedi az évek óta zérómarketinges magyar Pentaxot, itt adnék számot arról, hogy többi munkám mellett iszonyatosan lassan, a "gerilla" honlapkészítés keretein belül elkezdtem egy messze nem hivatalos, a tengerentúli Pentax oldal fotós részlegének magyar tüköroldalát (teljesen önkéntes és pro bono alapokon) fejleszteni. Ez, a fenti hírrel, remélhetően nem a lelkes pajtások szabadidős tevékenysége marad és a pentax.hu is új tartalommal fog jelentkezni hamarosan.

Ámen.

 PIHE, fotó témakörben


  fotoplus kft     pentax    

Ide kattintva közvetlenül a bejegyzés Facebook témájához ugorhatsz, ahol elolvashatod a Többiek hozzászólásait is.


Megosztás Facebook-on


HOZZÁSZÓLÁSOK

Nincsenek hozzászólások? Nézd meg a bejegyzés Facebook oldalát is! 2012 óta a hozzászólásokat kizárólag Facebookon bonyolítjuk. 1      

Gabesz

Igen...AMEN!:)

 2      

Zsákai Péter

"gerilla honlapkészítés" - ez jó! :) majd gondolom időben megtudjuk hova kell klikkelnünk. :)

 3      

Pihe

Péter: igazság szerint tavaly meguntam, hogy minden alkalommal elutasító választ ("majd") kapok a magyar képviseletről és a magyar nyelvű honlappal kapcsolatban, ezért saját szakállamra elkezdtem megcsinálni az észak-amerikai Pentax honlap magyar változatát. Közbejött egy esküvő, egy nászút és egy építkezés, a honlap így a háttérbe szorult, de majd most biztos lesz valaki - nálam sokkal több idővel vagy anyagi motiváltsággal rendelkező -, aki helyreteszi, amit helyre kell tenni. :o)

 4      

solareclipse

Reméljük árzásban is látni lehet hamarasoan azt a hivatalos képviseletett. Fotoplus Kft. árait megnézve ugy űlltalában valami horror amugy.

 5      

Zsákai Péter

értem. mondjuk lehet érdemes megemlíteni a Fotoplus-nak, hogy elkezdted csinálni, mert ez lehet nekik és Neked is jó lehet (nekik: nem kell nulláról kezdeni, jó ember kezében van a dolog; Neked: biznisz lehet a honlapkészítésből)

 6      

Zsákai Péter

OFF
meg kell jegyezzem, bitang gyors a blog! a kommentet azonnal közzéteszi azon minutumban, amint rákattintok a gombra. nem tudom Te csináltad-e, de ha igen, szuper! :) mondjuk időközben böngészőt is váltottam (Chrome 21). csak így tovább. azért a sörcsap inklúdolását ne add fel! :)))
ON