LIKE * X (X > VÉGTELEN)

Gondolkodtam, hogyan tudnám megköszönni Nektek a Goldenblog nevezésemet és a 19 szavazatot (ami rettentő sok, főleg ahhoz képest, hogy a blogon meg sem hirdettem, a közösségi oldalakon pedig kifejezetten kértem, hogy ne szavazzatok, mert érdemtelen vagyok rá ilyen frissítés mellett), de a tegnap esti végeredmény listát böngészve elérzékenyülten konstatáltam, hogy 19 szavazattal a középmezőnyt erősítem. Azon is gondolkodtam, hogy tudnám megköszönni Nektek, hogy kerek hat öt (elnézést, matekgyenge vagyok) éve olvastok, hiszen a szeptember eleje mindig blogszületésnap is (jó, tudom - még épphogy augusztus van). Pár évvel ezelőtt, amikor a web2 hódító útjára indult, a Times "Év embere" cikke így kezdődött: "Congratulations, the man of the year... is You", avagy "Gratulálunk, az év embere... Te vagy", ennek nyomdokain indulva most kicsit összerendezlek Benneteket egy kupacba (kéretik kicsit nem mocorogni) és nyomok Rátok egy hatalmas Tetszik gombot - számomra az öt év emberei Ti vagytok, a blog Nektek készül és amíg hozzászóltok, itt is marad. Tehát:

Öt év alatt 527 naplóbejegyzéshez 3656-szor szóltatok hozzá és 274.755-szor töltöttétek le a főoldalt. Köszönöm szépen Nektek!

 PIHE, blog.csorge.hu témakörben

MegosztásOldal teteje

« a király új ruhája
választások »

blog    

 

HOZZÁSZÓLÁSOK 1      

eldiablomismo

Hámer csípunk :P

(egy ismeretlen ismerős)

 2      

Pihe

Köszönöm! :o)

 3      

inzsellér

Ha nem lenne érdekes és sokszor tanulságos, amit írsz, akkor valószínűleg Kiszely Tündi naptáraira szavaztam volna. És máskor ne tessék ilyen hosszú szünetet tartani (ócska kifogás, hogy férjül vettek)!

 4      

Gabesz

Gratula!
Bevallom én nem Rád szavaztam,hanem a Balassa Lacira, de azthiszem (ismerve Téged valamejest) hogy egyetértesz velem.
Szeretem olvasni a blogod, de vitathatatlan szerintem hogy Laci egy annyira komplex művész,hogy megérdemelte a szavazatot.
És hamár Laci...egyszerűen lenyűgöz a srác...képek,írások,gondolatok,és az hogy mennyire emberi.
Hasonló sorsunk okán talán "lelki rokon" valamejest.
Személyszerint örülök hogy ismerősömnek tudhatom,és bár személysesn sosem találkoztunk,de szinte elsőként sietett segítségemre a nemrég kialakult családi-fotóséletbeli válságom kitudtakor!:)
Szabolcs!
Most hogy ennyit fényeztem a Lacit, nem mehetünk amelett el,hogy tulajdonképpen Neked és Timbernek köszönhetem hogy a Pentax az életem részévé vált.
Nélkületek sosem lennék az ami talán most vagyok.
Köszönöm!

 5      

Pihe

:o)

 6      

Tudjukki

Szépen-lassan összejön a kis csapat, de merre jár Don Zsákai, , nameg a Pentax chix küllönítmény?