KIZÁRT DOLOG (AVAGY LÉPCSŐHÁZI TÖRTÉNETEK 3)

Az elmúlt két hétben - a Hold és a rontó körülmények állásából kifolyólag - sikerült kizárnom magam a blogból és a csorge.hu-ról. Ügyességem forrása, hogy két hete készültem el a PAM saját fejlesztésű adminisztrációs szoftverének, a Public Art Median új verziójával, amely már egy következő generációs titkosítást használ és azonnal nem kompatibilis a korábbi Median változatokkal. A frissítéshez írtam ugyan egy telepítőprogramot, a titkosításra vonatkozó részt viszont remekül kifelejtettem belőle, így a csorge.hu-hoz tartozó Median ugyan frissült, de a rendszerbe már nem engedett be. Arra gondoltam, hogy majd másnap az adatbázisból megerőszakolom az érintett adatokat, ám aznap éjszaka az apache egy biztonsági résének köszönhetően egy török hackercsoport feltörte a kiszolgálónkat, így a rendszergazda mindenkit kizárt mindenhonnan. Vagyis itt ültem a monitor előtt és legfeljebb csak kommentezni tudtam a saját blogomhoz. :o)

Szerencsére a helyzet azóta megoldódott, visszakaptam a teljes irányítást és most igyekszem pótolni az elmaradásokat. Első körben egy (két) képet mutatnék a Georgia Bérpalotából, ezzel folytatva a korábban megkezdett lépcsőházas szériát. Az épület iszonyat cseles kialakítású, ugyanis a földszint teljesen szeparált a többi emelettől, és a koncentrikus kör köré felépített lakások csak az első emelettől válnak láthatóvá.

Így néz ki a lépcsőház az első emeletről felfelé:

... és ezt sikerült kihozni belőle:

 PIHE, fotó blog témakörben

MegosztásOldal teteje

« egy nagy korrekció: smc pentax k 28mm F/3,5 shift (sufniteszt)
battre bilder :-) »

budapest     fotó     fotó blog    

 

HOZZÁSZÓLÁSOK 1      

Tudjukki

Megint jók a képek, de már megszoktuk;)

És mennyivel több időd volt így, hogy nem fértél hozzá az oldalakhoz?

Erről a török hackercsoportról a J.N.F. ugrott be Brian életéből:DD ami a másik poszthoz is kapcsolódik annyiban, hogy "a filmet Svédországban úgy hirdették, hogy: olyan vicces film, hogy Norvégiában be is tiltották!"

 2      

Pihe

@Merc: :D :D :D :D :D

 3      

Zsákai Péter

na az utóbbi képeid hatására a végén még elkezdek ezzel az irányzattal foglalkozni, annyira tetszik! (ááá, nincs nekem ehhez türelmem. állvány felállítás, vacakolás, precízkedés... ...nyomatni az expókat ész nélkül. na, abban vagyok én jó! :)))))))

szuperek a fotók!

a kizárás dologhoz... azok a régi szép idők, mikor még titkosítás nélkül lehetett létezni...
http://www.youtube.com/watch?v=tX7SH5nKCPs
:D :D :D

 4      

juice

:D
ez most nagyon feldobott, mert majdnem lépcsőházi bejegyzést tettem én is, de aztán valami miatt meggondoltam magam, még jó, hogy kicselezted a földszintet, jók lettek!

 5      

Gabesz

A képek hozzák a szokásosan Pihés formátumot, ám a szöveg informatikai része számomra magasröptű.Így érdemben ne kívánjatok relevációt!:)