PANORÁMÁK A FIÓKOMBÓL I.

Bár a panorámában mindig rettentő gyenge voltam (és ezt nem tudom a megfelelő felszerelés hiányára fogni: egyszerűen csak nem érdekelt soha annyira, hogy beleássam magam), most mégis jöjjön egy körpanoráma a világom (a nem törzspajtások kedvéért: a Parlament kupolájának) a tetejéről. A képet Sigma 10-20-al készítettem (négy expó, Pentax K-7 által legyártott JPEG-ek, a kontraszton kívül jóformán semmit nem babráltam bele). Az alábbi képre kattintva lehet továbbugrani a panóhoz, jobb egér mutató és bal katt lenyomvával pedig jobbra-balra huzogatni. Hatalmas köszönet Takocának a lelki és szoftveres támogatásért. :o) (Apropó, ha már elegetek volt a harmatos próbálkozásomból, nézzétek meg Taki Parlamentes panorámáit is.)

 PIHE, fotó blog témakörben

MegosztásOldal teteje

« középső csoportba lépünk
négy »

budapest     fotóblog     panoráma     parlament    

 

HOZZÁSZÓLÁSOK 1      

bence93

Azért a harmatostól messze van, nagyon jó lett, de mi a magyarázat a pótkocsis hajóra? :)

 2      

Pihe

Köszönöm Bence! Ez nem pótkocsi, hanem üldözési jelenet. :o)) (A két exponálás között eltelt időben ennyit haladt előre a sétahajó, én pedig láma módon nem vettem észre, hogy nem stimmel valami. :o)

 3      

Pihe

Javítottam. :o)

 4      

Moravcsik

Írhatnátok egyszer egy postot arról, hogy készülnek ezek a panoráma képek (felszerelés, szoftver, stb...). Szerintem érdekes és hasznos is lenne. (Nekem biztosan.)
Amúgy meg szerintem is jó lett. :)

 5      

Lelkes László

Jó kép!
És még mondja valaki, hogy Budapest nem gömbölyű...