KÖZÉPSŐ CSOPORTBA LÉPÜNK

Kedves Pajtások! Veszélyesen közeleg a blogszületésnap (számszerűen negyedik a sorban) - szokásomhoz híven meg szeretnélek Titeket kérdezni, hogy van-e olyan dolog, amit születésnapi bejegyzés formájában szívesen olvasnátok a blog hasábjain. Ötleteket hozzászólás formájában örömmel fogadok. :o)

 PIHE, blog.csorge.hu témakörben

MegosztásOldal teteje

« utolsó nap: Rennes
panorámák a fiókomból I. »

blog    

 

HOZZÁSZÓLÁSOK 1      

Gabesz

Pölö hogy mikor lesz blog-összeröff legközelebb!:)

 2      

wunderskatz

Én egy új, szép dizájnt szeretnék látni. :)
Ha segítségre van szükséges, fordulj a http://www.publicart.hu/ -hoz, biztos szívesen segítenek neked. ;)

 3      

juice

én egy pihét szeretnék látni az ezerhuszonnégy szösz között (azaz mikor lesz blogtali?) valamint ha mesélnél arról, hogy eszedbe jutott-e már, hogy lefotózd a Parlamentet... öööö vagy inkább... :D

 4      

Zsákai Péter

Én bármiről nagyon szívesen olvasok, csak arra kérlek, olyan jófajta "Szabolcsos", ízes fogalmazású legyen. Mikor olyat olvasok, iszom a szavaid és még sokszor az sem zavar, hogy egy kukkot nem értek. :))))

Csak gondolat ébresztőként pár dolog, hátha beindítja a fantáziád. Hogy vagy most a fotózással mondjuk összehasonlítva a múlttal? Megvan-e ugyanaz a hév, ugyanaz a lendület? Bántál-e meg valamilyen felszerelés beszerzést/cserét? Ha visszagondolsz az elmúlt 4 évre, kb ezekre a dolgokra vágytál, amit elértél/megszereztél? (pl megvalósított elképzelések, fotók, megszerzett felszerelés) Milyen terveid vannak a jövőre nézve? (mit szeretnél fotózni? vágysz-e valamilyen felszerelésre? blog/web változás?)

Vagy mesélj nekünk olyanokat, amiket nem tudhat mindenki. Pl kiket ismertél meg a blogon keresztül személyesen/virtuálisan? Milyen élmények jutnak eszedbe ezekhez kapcsolódóan az elmúlt 4 évből? Viccesek, szomorúak. :) Például haragudtál-e, amikor egyszer valaki olyan hosszú kommentet írt szóközök nélkül, hogy szétesett a blog? Haragudtál-e, amikor fagyos téli estén 1 HÉV megállónyi gyaloglást kellett megtenni miattam? Bánod-e, hogy megismertél? ... :D :D :D

Vagy egy újabb 30 +1 pontos gondolatsor szerintem mindannyiunk javára válik. ;)

 5      

Pihe

Köszönöm szépen a gondolatokat Nektek!

@Gabesz és Juice: blogtali lesz majd egyszer - tudom, hogy ezer éve volt utoljára, kicsit be is vagyok havazva (hónapok óta). :o)

@Zsolt: :o))) Felvettem velük a kapcsolatot, egyelőre megfontolják. :o)))) Viccet félretéve, az új design kész, de a honlapot is ki szeretném cserélni alatta, hogy gyorsabb legyen, viszont ez a születésnapra (szeptember 4.) egészen biztos, hogy nem lesz kész. Mondhatnám azt is, hogy "mindjárt befejezem, már majdnem elkezdtem". :o))

@Péter: köszönöm szépen a gondolatokat. Egyelőre körvonalazódik, hogy miről szeretnék írni, még kotlok felette. De jó volt a terelgetés, főleg a hosszú szavas kommentek miatt. :o))

 6      

Polgár Ádám

@wunderskatz Klassz a weblap! Öröm volt felfedezni a referenciákból, hogy mindenkit "ismerek" innen onnan! :)) Most összeállt :)

@Pihe Igazából mindegy miről írsz, várjuk! Grat a 4-hez!