MÁSODIK NAP: SÉTA PÁRIZSBAN

Az első nap estéjén Reimsből átugrottunk Párizsba, a második napon pedig egy, a már mazochizmus határait karcolgató erőltetett menetet vágtunk le a belvárosban (reggel 9 és este 6 között megállás nélküli gyaloglás). Ami jó volt, hogy a szűkreszabott időkeretben sikerült megnézni párat a kültéri nevezetességek közül, ami rossz volt, hogy a végén már kevésbé volt őszinte a mosolyunk a privát képeken. A következő napokban azért kicsit ráléptünk a fékre és megpróbáltunk emberi léptékekben gondolkodni a városnézésről.

1. Egy kis francia erotika (vakon lőttem, de megtartottam)

2. A diadalív görbe árnyékában (szemfülesek balra felfedezhetik Szombathely régi nevét, Savaryt)

3. Valami Louvre

4. Valami Louvre II.

5. Valami Louvre III.

 PIHE, fotó blog témakörben

MegosztásOldal teteje

« első nap: Reims
harmadik nap: Louvre »

fotó blog     franciaország     nyaralás     párizs     szánsájn    

 

HOZZÁSZÓLÁSOK 1      

Tudjukki

Valami.....királyság!:))

 2      

Pihe

Valami nagy köszönet! :o)

 3      

Zsákai Péter

kellemes élmények kötnek Párizshoz, imádom. úgyhogy én elfogult vagyok. minden tetszik, ami francia fotó. :) ügyesen használod a halszemet. olyan érzésem van, hogy ami fotókat munkaként csinálsz, azok full precízek, egyenesek, párhuzamosak, ahogy kell, szabadidőben meg görbülhetnek az épületek. persze azok is csak precízen, a görbülési szabályokat figyelembe véve. :)

az erőltetett menet nálunk is megvolt egy-egy nap. így jár az ember, ha kevéske idejében szeretné az Internetet letölteni a saját gépére, az összes filmet megnézni, az összes könyvet elolvasni, az összes helyen ott lenni, mindenhol helyt állni... ...az összes helyet megnézni. pajtások! "immmpáásziböl"! (csak az előző bejegyzés miatt fonetikusan! :))