MÁSODIK NAP: SÉTA PÁRIZSBAN

Az első nap estéjén Reimsből átugrottunk Párizsba, a második napon pedig egy, a már mazochizmus határait karcolgató erőltetett menetet vágtunk le a belvárosban (reggel 9 és este 6 között megállás nélküli gyaloglás). Ami jó volt, hogy a szűkreszabott időkeretben sikerült megnézni párat a kültéri nevezetességek közül, ami rossz volt, hogy a végén már kevésbé volt őszinte a mosolyunk a privát képeken. A következő napokban azért kicsit ráléptünk a fékre és megpróbáltunk emberi léptékekben gondolkodni a városnézésről.

1. Egy kis francia erotika (vakon lőttem, de megtartottam)

2. A diadalív görbe árnyékában (szemfülesek balra felfedezhetik Szombathely régi nevét, Savaryt)

3. Valami Louvre

4. Valami Louvre II.

5. Valami Louvre III.

 PIHE, fotó blog témakörben


  fotó blog     franciaország     nyaralás     párizs     szánsájn    


Megosztás Facebook-on


HOZZÁSZÓLÁSOK 1      

Tudjukki

Valami.....királyság!:))

 2      

Pihe

Valami nagy köszönet! :o)

 3      

Zsákai Péter

kellemes élmények kötnek Párizshoz, imádom. úgyhogy én elfogult vagyok. minden tetszik, ami francia fotó. :) ügyesen használod a halszemet. olyan érzésem van, hogy ami fotókat munkaként csinálsz, azok full precízek, egyenesek, párhuzamosak, ahogy kell, szabadidőben meg görbülhetnek az épületek. persze azok is csak precízen, a görbülési szabályokat figyelembe véve. :)

az erőltetett menet nálunk is megvolt egy-egy nap. így jár az ember, ha kevéske idejében szeretné az Internetet letölteni a saját gépére, az összes filmet megnézni, az összes könyvet elolvasni, az összes helyen ott lenni, mindenhol helyt állni... ...az összes helyet megnézni. pajtások! "immmpáásziböl"! (csak az előző bejegyzés miatt fonetikusan! :))