ÉPÜLETFOTÓZÁS II. A FÉNYÉRTÉKEN

Örömmel jelentem, hogy a fotós tudásanyagokat tömörítő Fényértéken ma megjelent második, továbbra is épületfotózás témakörben írt cikkem a kompozíció rejtelmeiről. Facebookon és Twitteren már írtam, hogy kizárólag több napi hideg élelemmel és nyugtatókkal szabad végigolvasni, néhol ugyanis rettentő módon bele tudok kavarodni a saját logikámba (hajszínem legyen rá mentség) és ez esetenként káros lehet az egészségre, de a idegrendszerre mindenképpen. :o) Itt csekkolhatjátok, amit meg is köszönök. Így: köszönöm szépen! :o)

 PIHE, fotó témakörben

MegosztásOldal teteje

« kitobiból szupermakró
újra kábelváros gyomrában »

cikk     fényérték     ingatlanfotó     kompozíció     public art multimedia     épületfotó    

 

HOZZÁSZÓLÁSOK 1      

Péter

Ez nagyon tetszett. Mindig megdöbbentesz, mikor tudásod morzsáit csipegetve ráeszmélek, hogy a fotózásnak milyen mélységei is vannak.
Főleg a hamis téma leírása tetszett. Eddig is valami ilyeneket kerestem a képeim megkomponálásakor, de mikor valaki megmondja azt, amit csak sejt az ember, és utána annak alapján már tudatosan készíti képet, az az igazi!
Köszönöm, és még, még, sok-sok ilyen cikket kérek!

 2      

Pihe

Nagyon köszönöm, Péter, de hidd el, hogy még én is csak tanulgatom a fényképezést. Rengeteg dolog van, amiről szeretnék többet megtudni (és rengeteg dolog van, amiben nem érzem magam otthon vagy egyszerűen csak béna vagyok). Ellenben nagyon örülök, ha tudtam valami pluszt, hátteret adni a fényképezésedhez. Szép fényeket!

 3      

Zsákai Péter

érdekes olvasmány! az illusztrációiddal együtt főleg. szinte minden képed ismertem az utolsót leszámítva és így "kielemezve" újabb értelmezést nyertek számomra. jó volt átismételni a fotóid, jó volt elmélkedni a miérteken! az utolsó kép pedig eszméletlen jó! azt miért nem láttam eddig? figyelmetlen vagyok vagy rejtegetted? ha az utóbbi, akkor... :))))) jöhet a folytatás. ;)

 4      

[tsg]

köszi ismét! igencsak hasznos volt, és szintén várom a folytatást. és nem is fogyott a nyugtatóból, pedig rákészültem :)

 5      

Pihe

Köszönöm szépen Nektek!

@Péter: ezek szerint Te még kevesebbet jársz flickrre, mint én, mert jó pár hete kint van ez a fotó. (Plusz a csorge.hu-n is.)

@tsg: :o))