HARCOS A FÜRDŐSZOBÁBÓL

Remélem túltettétek magatokat a sonka - kölni - töményszesz szentháromságon. Kaptok egy semmiextra makrót, de már régen volt ilyen, és mert még meleg a memóriakártya. Szegény kis lököttet majdnem letoltam a lefolyón kézmosás közben, de sikerült megmenteni, és amíg száradt egy kendőn, addig gyorsan körépakoltam a vakukat. Kattints és a kép nagyobb lesz.

 PIHE, fotó témakörben

MegosztásOldal teteje

« az aps-c vége
vancouver city time lapse »

fotó     fotóblog     fotótech     makró    

 

HOZZÁSZÓLÁSOK 1      

Zsákai Péter

Hogyan neveld a "hangyátodat" a K7-tel? ;) Kedves történet és Szabolcsosan prímán megfogalmazott! Csak rövid. Majd írd meg mi lett a vége! Elmászott? :))

 2      

Pihe

Péter :o)) Nem akartam több nyelvtörő címet adni. :o) Már máshol is érdeklődtek a történet végéről: sajnos hangyóca egyik pillanatról a másikra lelépett, bár azt ígérte, csak a trafikba ugrik le egy csomag szotyiért, de azóta sem láttam. Végülis nem mondta, hogy melyik trafikba megy. :o)

 3      

juice

hehehe most eszembe jutott a tavalyi "csak egy légy vagy mi" szakmailag meg csak annyit mondanék: szotyival és trafikkal izgalmasabb lenne a kép :D csak viccelek szép minimál

 4      

Pihe

Juice, legközelebb hajtogatok. :o)) Amúgy meg egyszer emlékeim szerint elmeséltem, hogy számomra mi az igazi makró (a többi Pajtás vizuális befogadásának: középen liliom, amelybe éppen egy méhecske készül landolni, a liliom alsó szárán pedig egy szép kövér vízcsepp, amiben tükröződik egy rakás másik liliom). Na, amíg ezt nem tudom überelni, addig csak játszom a makróobjektívvel. :o)

 5      

Gabesz

Hmm...miért az uccsó??
Soha se mondd hogy soha....asszem..:D:D

 6      

Pihe

Gabesz: én meg a makrózás... :o))

 7      

Zoomka

Pihe!

Mesélj már egy picit a makró közgyűrűkről. Milyet használtál, az átviszi-e a blende-beugrasztást, blende-, fókusz-automatikát, mennyiért osztogatják, -ták neked, stb.

Köszi!

 8      

Pihe

@Zoomka: van egy hosszabb írásom ebben a témában, sok újat már nem nagyon tudnék hozzátenni:

http://blog.csorge.hu/index.php?make=blog-read&entry=326

(Egyébként a napokban ugyanez a bejegyzés a Fényértéken is olvasható lesz.)

 9      

Reneé

Ez baromi jó :)

 10      

Budai Anett

Attól még, hogy nem vagy oda a makrózásért, nekem nagyon tetszik, és a sztori is jópofa. :)

 11      

Pihe

Köszönöm szépen! :o)