ÚJÉVI MÜTYŰRÖK

Amennyiben sikerült felülkerekednetek a 2007-es esztendőre előirányzott apokaliptikus meglátásaimon (az eddig befutott kritikák szerint a szóbanforgó blogpostom miatti emésztőrendszeri zavarok jótékony hatása folytán pár napig még egy magabiztos fejhosszal vezetek Schobert Norbi előtt), könnyed lenyomatás gyanánt megpróbálnék rávilágítani néhány változtatásra itt, a csorge.hu berkein belül.

Egyrészt még a tavalyi év utolsó heteiben levettem a műsorról az "etc" menüpontot. Egyszerűen nem tartottam fontosnak már a kezdeti időszakhoz képest. Az ott elhelyezésre került dokumentumokat szívesen közreadom külön kérésre. Másrészt pedig "szósöl bukmárking" gyanánt az Általatok arra érdemesnek tartott blogpostjaimat mostantól a digg.com hivatkozásmegosztó site-on is publikálhatjátok, amit előre is köszönök, csakúgy, mint az eddig kapott rengeteg pozitív kritikát és dícséretet. Szóval: köszönöm!

Igyekeztem valamilyen szinten elfogadható adatokat szolgáltató (PI-like) statisztikát is pakolni a főoldal szélére, bár mint tudjuk, a PI nem egészen arról híres, hogy fénykorát élné. De erről majd később. Néhány mütyűrrel is gazdagodott az oldal: a GraphicPush jóvoltából néhány ikon, majd a Snap.com találmánya, a külső linkeket szövegdobozban megjelenítő kis vidzsit került elhelyezésre. Utóbbit minden honlaptulajdonosnak bátran ajánlom.

2007-ben is várom a hozzászólásaitokat, kritikáitokat a honlap külcsínével és belbecsével kapcsolatban - feltéve, ha az utóbbiból találtok említésre méltót.

 PIHE, blog.csorge.hu témakörben

MegosztásOldal teteje

« pukk!
budapest felett az ég... »

blog    

 

HOZZÁSZÓLÁSOK