PORTFÓLIÓ ÚJDONSÁGOK

Volt pár szabad órám és kedvet is kaptam Juice-tól a saját képanyag rendezgetésére, így ma befejeztem a még tavasszal alaposan félbehagyott csorge.hu-t. Szeretném külön felhívni a figyelmet az új minimál vízjelre, mivel a korábbi változatot szinte Mindenki kritizálta (én pedig hallgatok Rátok). Itt-ott látni kisebb-nagyobb változásokat, főként a sorozatok közötti átjárást masszíroztam meg, így nem kell folyton lefelé lapozgatni az ikonok között és valamiféle logikai sorrend is felfedezhető erre-arra. Ha arra tévednétek és valamilyen anomáliát tapasztaltok, kérlek dobjatok vissza valamilyen füstjelet a rondaságokról (itt jegyezném meg, hogy a képek nem szándékosan tartoznak ebbe a körbe ;o)).

Szintén szolgálati közlemény, hogy a nagyfokú angolszász nyelvű követők megjelenése miatt a Sideblog egyes bejegyzései duplázódva jelennek meg, egyik magyarul, másik angolul. Ezért elnézést kérek, a blog törzse természetesen továbbra is csak magyarul érhető el.

 PIHE, blog.csorge.hu témakörben

MegosztásOldal teteje

« az én klisém
a rendszer részei »

blog     portfólió    

 

HOZZÁSZÓLÁSOK 1      

sundance kid

ejha, korrekt portfolio, grat hozza :) szep igenyes munkak!
jo a honlap is, hasznalhato, atlathato.
viszont a 3. epuletfoto image not found hibat irt ki, nemtom az en keszulekemmel van e a gond, csak gondoltam szolok!

 2      

Gabesz

Űberfajin!:D:D

 3      

Zsákai Péter

használhatóbb, könnyebben navigálható lett.
a vízjel is jobb, mint az előző verzió. nekem a régi, legelső tetszett a legjobban.

 4      

Pihe

Köszönöm szépen Pajtások!

Imre, köszönöm az észrevételt, nem a Te készülékedben volt a hiba, hanem én néztem be valamit. Máris javítottam. :o)

Péter, csak Neked csinálni fogok egy változatot a régi vízjellel (egyébként az sokkal nagyobb és láthatóbb volt - kiváncsi vagyok, hogy mi tetszett benne).

 5      

juice

Örülök, hogy kedvet kaptál, amitől én megint kedvet kapok átrendezni az enyémet, amitől Te megint... (csak viccelek) :) és köszönöm a reklámot :)
Nagyon tetszik az új felépítés, ha a gyűjteményben nem lesz több kategória, akkor egy jó ideig elleszel így. (Csak mert most pont passzol a szélesség az elrendezésben) A vízjel is jobban tetszik, tudod nekem annál jobban tetszik, minél jobban nincs ott, és ez már majdnem olyan :D
Teljesen jó tükröz Téged az oldal és most nem a sok kis kockára gondolok :D
Gratu hozzá továbbra is!

 6      

Zsákai Péter

Az tetszett a korábbi vízjeledben, hogy egyedi volt és szerintem izléses. Ez az Arial (vagy csak ahhoz hasonló?) font meg számomra nem az. Dokumentációban OK, de képeken csúnya - szerintem! Az tény, hogy kisebb.

Mondjuk ha saját magam képére rátenném, akkor azt gondolnám, hogy "megteszi", de nem az igazi és azt érezném, hogy lehetne ez még jobb. Lehet nem tudnám jobban megcsinálni, de akkor is ezt érezném. Ennek szerettem volna csak hangot adni. Hátha érdekes, ill. hátha Benned is van még ilyen érzés és megerősít más véleménye. Ha Neked ez tetszik, véglegesnek gondolod, az a lényeg! ;)

 7      

Pihe

Péter: abszolút érthető így, köszönöm a kifejtést. Mivel jó pár óra volt végigvízjelezgetni a képeimet, ezért most egy ideig ez egészen biztos, hogy végleges lesz, de majd talán egyszer lecserélem valami stílusosabbra. Itt pont az volt a célom, hogy nagyon egyszerű, nagyon kicsi és alig látható legyen (35% átlátszóságra van állítva, ha mozgalmas a háttér, akkor konkrétan észre sem lehet venni). Köszönöm szépen, hogy ezt így elmondtad, levontam belőle a tanulságot a jövő vízjelzésére nézve.

"ha saját magam képére rátenném, akkor" --- akkor nagyon megtisztelnél, hogy csorge.hu-s vízjelet teszel a képeidre. :o))))

 8      

Zsákai Péter

;)