SIDEBLOG

Egy aprócska változásra szeretném felhívni a figyelmeteket a blog életével kapcsolatban. Rengeteg olyan apró hírmorzsával találkozom nap mint nap, amelyet meg szeretnék Veletek osztani, ám ezekről sokszor nem lehet terjengősebb bejegyzéseket írni és igazából linkelni sem. Ezért beindítottam a sideblogot, amelyet a főoldalon található jobb oldali panelek között találhattok meg. Ez valójában egy Twitter feed, amelyet természetesen az anyaoldalon is követhettek a https://twitter.com/csorgeszabolcs címen vagy behúzhatjátok az olvasótokba RSS formátumban. A frissítések között a sideblog bejegyzések nem fognak megjelenni, így nem is zavarják majd a főbb írásokat. A linkfal továbbra is rendelkezésre áll majd Számotokra is, ha szeretnétek megosztani egy-egy Általatok érdekesnek talált hivatkozást (csak a honlap által "megjegyzett" Pajtások részére). (Eközben az egyes blogbejegyzéseket immáron 152 különféle link-megosztó és társasági oldalon oszthatjátok meg a " + Bookmark" ikonnal.) Remélem elnyeri tetszéseteket ez az apró kis kiegészítés. Szép fényeket, szép napot Nektek!

 PIHE, blog.csorge.hu témakörben

MegosztásOldal teteje

« eladó: pentax k10d váz
felvétel, tessék! »

blog     web    

 

HOZZÁSZÓLÁSOK 1      

Zsákai Péter

jó kis fejlesztés. majd nézegetem! köszi!

 2      

Pihe

Én köszi Péter! Igyekszem fejlesztgetni a blogot, sajnos közel sem jut annyi időm rá, mint amennyit foglalkozom kellene vele (és mint amennyi ötletem lenne rá). De ezügyben hamarosan úgyis megkereslek Téged, mint egyik fejlesztésem áldozatát. :o))

 3      

Zsákai Péter

minden csatornán nyitott vagyok a megkeresésre! ;)

 4      

Mercutio_

Péter lesz a 2nd line support?:)

Jut eszembe: Csak itt, csak most, leleplezzük a blog szerzőjét, akiről megtudtuk, hogy nem csak a fotó és a kerékpár ördöge, de a tangóharmonika se áll tőle távol!!!!:DDDD
http://www.harmonika.hu/images/4evesen.jpg

 5      

Zsákai Péter

nézegetem a slideblogot. kár, hogy nem lehet kommentelni. csak egy észrevétel. hátha hasznosítható. ezért ide írnék. most még tehetem, mert ez a legfrissebb bejegyzés, meg pont a slideblogról szól, de mi lesz később? :)

olvasom a "büdös obit". nekem a mai napig van valami "új szaga" a cuccnak. nem mondanám, hogy kellemetlen, meg egyáltalán nem erős, de van. gondolom a Te büdösöd más. remélem a komponálásban nem okoz gondot (nem facsarja az orrod). :) kíváncsi lennék, hogy milyen bűz? ha le lehet írni. cigi szag? kenő anyag szag? záptojás? vagy mi? :)

Mercutio_: a következő találkozáson megkérjük, hogy bazseváljon nekünk. :)

 6      

Pihe

Mercutio: ez megalol volt! :D :D :D :D :D :D

Péter: majd valamit teszek komment-ügyben is, ha lesz egy kis időm. Igyekszem fejlesztgetni. :o)

A büdös obi ügyében konkrétan egy cigifüstös optikára kell gondolni. Dohányosként is zavart a cigarettafüst, de mint ex-dohányos kifejezetten irritál, főleg a pár perc obicsavargatás utáni kézzelfogható élmény. Egy hét alatt kicsit vesztett a szagából, úgyhogy van remény. :o) De igazad van, még a K10D-mnek is "új szaga" van, pedig volt párszor kézben az elmúlt két évben. (Engem utóbbi például nem zavar, de hát kinek a pap, kinek a paplan.)