PARLAMENTI HALSZEM

Pentax K-7 + Pentax DA 10-17mm F/3,5-4,5 ED halszem objektív (köszönet Takocának). Full HD, 30fps. Az objektívet F/3,5-re állítottam, hogy ne legyen sötét a beltér, így persze az ablakok kiégtek és nem is egyenes az állvány, de első próbát megért a dolog. A háttérzenét a YouTube-on szedtem össze, hirtelen ennyi tellett. Pénteken élesben is kipróbálom lakásfotózás közben, tehát lesz még beltéri videó 10mm-en. :o) (A videót kizárólag HD minőségben ajánlom, a tecső nagyon gagyin tömörít.)

 PIHE, video témakörben

MegosztásOldal teteje

« az épület, amit én még soha...
ludwig múzeum minimál »

budapest     halszem     k-7     parlament     pentax     videó    

 

HOZZÁSZÓLÁSOK 1      

Takoca

Már így is fullon van a gépem a raw fájlok miatt, és már előre félek hogy mi lesz ha egyszer lesz K7-em videó üzemmóddal...

 2      

Neo19

Hű ez a videó nagyon ott van.

Jobb vagy mint bármilyen varázsló, így meggörbíteni a teret:)

 3      

gorbelabda

Húúúú! Beleszédültem rendesen. A képek is tetszettek. Már várom, hogy én is csatlakozhassak a K7-el rendelkezők táborához!

 4      

Zsákai Péter

űberklafa zsíráfság!

 5      

Pihe

Köszönöm Nektek!

Igen, a méret valóban veszélyes, ez a 16 másodperc 82 MByte méretű full HD-ban (1080p). Valószínűleg nem fogok ekkora felbontásban videózni, elég lesz a 720p is.

Ádám, ha gondolod, összefuthatunk valamikor, hogy megnézd élőben, bár ahogy a kapcsolataidat ismerem, már volt a kezedben. :o)

Péter: csak nem Inka-H gyűlésen voltál? A szleng miatt... :o))

 6      

gorbelabda

Túl sokat feltételezel rólam! :DDD Tegnap voltam a mautban és gondolkoztam rajt, hogy kikérek egyet megnézni az extrembe, de ott felteszem lusták lettek volna nekem beüzemelni. Ajánlatod viszont elfogadom!

 7      

Pihe

Ádám, este hat után bármikor összefuthatunk a Mammutban egy kávé mellé. De ha gondolod, és még tudsz egy hajszálnyit várni, akkor Téged is örömmel látunk a K10D - K20D - K-7 összehasonlító körmérkőzésen, amely Zsákai Pajtás támogatásával fog létrejönni a nem túl távoli jövőben. :o)

 8      

Mercutio_

Gondolkodom, hogy megmutatom ilyet is lehet az új Pentaxal, hátha karácsonyra vázcsere lesz:)))

Ez a kis történet amit a videó után feldobott a youtube is K7-el készült, nekem ez is nagyon tetszett a hangulata:
http://www.youtube.com/watch?v=eIsPisBi7_k

 9      

Pihe

Mercutio: pont tegnap néztem én is végig és igen, számomra is a hangulata volt az, ami magával ragadott.