BELÉPÉS TÜKÖRORSZÁGBAKattintással a tükörkép nő

 PIHE, fotó blog témakörben

MegosztásOldal teteje

« a folyó szörnye
a szellem szabad »

fotoblog    

 

HOZZÁSZÓLÁSOK 1      

aGinger

Nagyon találó cím! (és persze remek kép, amit a cím tesz tökéletessé :)).

 2      

juice

uncsiiiiii

 3      

Zsákai Péter

hétvégén én is lőttem egy hasonló épületről absztraktokat (azt hiszem ez nem az az épület. vagy ez a Rákóczi útról nyíló udvar? :)), na azok az uncsik, önmagukban (sima "absztr akt"). még én is unom! miért publikálnám? :) ez nem uncsi! nagyon is jó! esetleg ff-ben is megnézném. ha esetleg megcsinálod, örömmel venném, ha megmutatnád!

 4      

Pihe

Ginger: köszönöm! :o)

Juice: á, ez most ilyen... :-/

Péter: köszönöm! Tényleg egy épületről beszélünk! :o) Fél órát vártam, hogy valaki elmenjen azon a folyosón, addig többször vissza kellett vernem a biztiőr támadásait - ezért mertem fel megmutatni. :o)

 5      

rivera

Nagyon tetszik szuper lett :)

Legutobb egy parkolohaz tetejerol fotozgattam az utcat, egyszer csak egy hang hatulrol - "Hände hoch!". Jott a biztonsagi or, mutatom neki hogy mit csinalok es mar vette is elo rohogve a sajat fenykepezogepet. Kicsit dumaltunk a gepekrol, meg ajanlott egy masik parkolohazat ahonnan meg jobb a kilatas :)

 6      

Pihe

Rivera: nekem eddig biztonságiőrökkel csak kevésbé jó tapasztalataim vannak, így amint meglátok egyet közeledni, már rakom is el a felszerelésemet. Kedvenc jelenetek: 1. fotómarathonon Westendben a Niagara vízesést fotózom (kizárólag a vizet, semmi mást), azonnal kidobtak; 2. Árkádban absztraktot szerettem volna lőni a mozgólépcsőről, Julcsi bökött oldalban, hogy vagy 10 őr van a hátam mögött, és az egyik még erősítést is kér. A legjobb, ha elteszem a gépet, és belátom, hogy van hely, ahol nem érdemes fotózni.

 7      

juice

tudom ez nem volt rendes tőlem, igazából annyira jó volt a címe, hogy valami csudálatos mesebeli hangulatú képet vártam, ha bármilyen más címen futott volna a dolog, akkor megveszem, de így még várok a "belépés tükörországba" másik változatára...

(és nem kell foglalkozni a véleményemmel :))

 8      

rivera

Par hete voltam otthon. A gyori Arkadban annyi a biztonsagi or van, ami eleg lenne egy komolyabb zombi tamadas visszaveresehez is. Eleinte fura volt hogy ugyan vasarlo alig volt a boltokban, de az eber orok minden mozdulatunkat kivancsian - es latvanyosan - figyeltek.

Nemetorszagban errefele szinte egyaltalan nem latni hasonlo funkciot betolto embereket, ezert aztan batran fotozom mindenhol, soha sehol nem volt meg belole problema (le is kopogom :) pedig plazatol kezdve a hipermarketen keresztul a patikaig bezarolag mindenhol eloveszem a gepet ha latom valami erdekeset :D

Ja most jut eszembe, egyszer egy benzinkuton ram szolt a penztaros mikor tankolas kozben haleszemmel fotoztam a kut tetejet :D

 9      

Gabesz

Zs.Péter fiatalkorú hatását vélem felfedezni a képen...na persze ez csupa pozitív hozzáállással mondom!:D

 10      

Pihe

Most hirtelen eszembe jutott, Rivera, hogy Bécsben az egyik nagyobb bevásárlóközpont kasszájánál lőttem egy rakás képet, és senki meg nem kérdezte, hogy mit csinálok. Igaz, úgy néztem ki, mint egy túrista, és nem úgy, mint egy paparazzo.

 11      

Julcsa

Szabolcs, szerintem Bécsben inkább hagytad volna Magad elvonszoltatni a biztiőrök által, csak be ne kelljen jönnöd velem mégegy bevásárlóközpontba. :-D :-D ;-)

 12      

Pihe

Julcsa: pedig a haverok már ott vártak a sarkon gorilla-jelmezben. :D :D

 13      

Julcsa

:-D :-D :-D

 14      

Mercutio_

Gonosz kobold, magyarhangja Juice :))))

Julcsa: Olyan centerbe menj, ahol van fotós bolt, és váljatok ketté;)

Izé, akkor talán a képről is írnék:))) nekem bejön bár biztos van, aki azt mondaná "fotós standard", na és, azt is kell tudni jól kivitelezni és úgy, hogy valamit hozzátegyünk. Szerintem itt sikerült.

 15      

FeCsa

Ezt hittem, hogy csak én kattogok erre a témára, de látom, hogy téged is megfogott :))

Duna Pláza mellett járok el naponta, egyszer már nem bírtam, félreálltam és lőttem:)

http://fecsa-photography.blogspot.com/2008/09/puzzle.html