ESTI GICCS

Éppen tekertem hazafelé munkából, amikor megcsörrent a telefonom. Ilyen esetekben az ember reflexből elfeledkezik a világról és csak a csörgő kis jószággal foglalkozik - természetesen én is így tettem, így a Szilágyi Erzsébeten nyomtam egy laza satuféket (ekkor látványosan a hátsó kerekem kicsit elemelkedik a földtől - a vizuális típusok kedvéért szeretném jelezni, hogy ilyenkor kevésbé bátor az arckifejezésem). Szóval telefon csörög, satufék behúz. Arról elfeledkeztem, hogy én vezettem fel vagy 20 bicóst, akik szintén igyekeztek volna valahová, ha nincs az a satufék. De végül úgy esett, hogy nem a 20 bicósról szól ez a bejegyzés, csak némiképpen szerettem volna izgalmasan felvezetni a tényt, hogy ma este letudtuk a szokásos, Takocával fél évente megrendezendő programunkat: a Citadellás kék órát. Természetesen Takoca (ismertebb nevén Nándi) telefonált az előző ominózus anzikszban, amelyben hírül adta, hogy egy napkitörés miatt pazar naplementének nézünk elébe (ezt a többi kétkereküző kevésbé üdvözölte kitörő örömmel). Később kiderült, hogy a "mit csinál a szőke srác ott elől?" kérdés miatt rosszul hallottam, és valójában vulkánkitörés volt napkitörés helyett (utánagondolva: tényleg nem mindegy). Túldramatizáltam, pedig bagatellizálni akartam volna. A Citadellán továbbra sem kevés a túrista, de most a szúnyogokból több jutott. Azért láttunk szép dolgokat is, meg giccses naplementét, de nem voltunk megelégedve a történettel, így csak futólag dobok egy képet ide aláfestésül. Mindig ígérgetem, hogy "majd a filmen", persze most is elsősorban filmre fotóztam, így majd a filmen meglátjátok a tudatosabb képeket. Addig marad a digitális giccs, de ilyen is kell néha. Éljen.Kattints és nő. Mármint a fenti kép.

 PIHE, fotó blog témakörben

MegosztásOldal teteje

« sushi és palotajátékok
múltidézés képekkel, első rész »

fotóblog    

 

HOZZÁSZÓLÁSOK 1      

juice

A legjobb, hogy ma (necces, mert éjfél elmúlt, tehát tegnap) miközben a Kopaszi gáton öltük Ákossal a szúnyogokat, és ámulva néztük a piros égaljat, mindketten elhatároztuk, hogy erről fogunk írni egy blogbejegyzést, Ákos amolyan tudományos-vulkános-nemtudommilyengőzgázos jelleggel, én meg gondoltam a szokásos kis hebrencs szövegemmel körítek melléje egy sztorit és feltöltöm mellé a telefonommal készült szenzációs minőségű felvételemet... DEHÁT LELŐTTED, beelőztél minket elegánsan :)))

Engem pedig inkább az érdekelne, hogy mi lett a biciklisekkel, hogy vajon tovább tudtak-e menni egyedül is, vagy megvárták a napkitöréses telefon végét, és meg akartak-e verni? :D

 2      

Pihe

Kedves Juice, vagy kétszázan lelőtték még rajtunk kívül ugyanezt, és akkor csak a mai estéről van szó. :o)) Szóval szerintem nyugodtan töltögessetek, sztorizgassatok, én egészen biztos, hogy szívesen olvasom majd. :o)

A biciklisek szétszéledtek, igaz, páran egymásnak estek a sor végén (az egyik tisztán hallotta a napkitörést, a másik pedig bizonygatta, hogy ez butaság, így aztán biciklidobálás volt a Szilágyi Erzsébet fasoron. Nem vártam meg a sztori végét, mert még kisütötték volna, hogy én vagyok a hibás. És tényleg. :o)

 3      

juice

Áááá az nem érdekel, hogy még 200-an lefotózták, itt a mi kis belterjes szubkultúránkról van szó, hogy kit lehet hamarabb szétoffolni! Ez egy kegyetlen versenypiaciverseny! :D

ja... és én vizuális típus vagyok, látom magam előtt az ijedtarcú szőlőszemet sisakban satufékezni!

 4      

eldiablomismo

Én már nagyon várom azokat a filmes képeket :)

 5      

Pihe

Eldiablomismo: na várj csak, aztán a végén kiderül, hogy nem is lettek olyan jól azok a túlmisztifikált filmes képek és inkább mégis a digit változatokat mutatom meg. :o))

 6      

Takoca

Hozzá kell tennem, hogy csalódott voltam mert hétfő este már Tiszafüredről láttam a rettenet nyálas-gicses vulkánkitörős naplementét és ehhez képest a tegnap esti csak simán giccses volt de nem volt olyan nyálas mint ahogy szerettem volna.

Na majd legközelebb.

Szabolcs egyébként meg örülj, hogy nem lettél elvezetve mint egy illegális biciklis vezér. Manapság egy 20 fős biciklis karavánt már simán engedélyeztetni kell.

 7      

Pihe

Takoca: nem kiabáltam elég hangosan, hogy "sün", ezért nem néztek engem a vezérnek. :o)