KÉPES BLOGFEATURE

Az este egy régen tervezett fejlesztést eszközöltem a blogon, nevezetesen a bejegyzésekbe szúrt képek, fotók átméretezésének az oldal által történő önálló vezérlését (ugyanaz a kép a főoldalon kisebb, mintha a bejegyzés címére kattintva néznénk meg). Régi motoros Pajtások nyilván emlékeznek már egy-két próbálkozásra évekkel ezelőtt e témában, de valahogy annyira kényelmetlen volt a kezelés, hogy nem erőltettem a dolgot.

Ahol azt külön jelzem, a képekre kattintani lehet, itt a csorge.hu-n található oldalamhoz hasonlóan külön floatbox-ban nyílik meg nagy méretben. :o) Első ilyen nekifutás a tegnap reggel kipostolt "két makró a reggelihez" című bejegyzés képeinek újragondolt változatai - remélem elnyeri tetszéseteket a hasznosnak vélt újítás.

 PIHE, blog.csorge.hu témakörben

MegosztásOldal teteje

« ...és egy makró a vacsihoz
pentax k-7 nyúz »

blog    

 

HOZZÁSZÓLÁSOK 1      

Csicsák Dávid

Jól sikerült sztem!

 2      

Sundance

hu, latvanyos lett, grat :) btw jok a makrok, hiaba ocsarolod magad :)

 3      

Zsákai Péter

Király lett az új fícsör! Nagyon ki vagyunk szolgálva! :)
Észrevettem, hogy a böngésző fejlécében is más lett a szöveg! ;) És úgy látom, hogy most már ellenőrző kódot sem kell beírni a hozzászólás elküldésekor! Vagy ez már régen így van csak én ittam sokat? :D

 4      

Pihe

Köszönöm :o) Örülök, ha tetszenek az újítások, én mindig örömmel dobok egy lapáttal többet a kupac tetejére. :o)

Tegnap majdnem lecseréltem a blog címét, mert a legtöbb helyen "csörge blogja" néven emlegetik az oldalt. Rájöttem, hogy a "pihe blogja" sem túl komoly, úgyhogy még ülök a témán. :o) De az új fejléc ezt az irányt mutatja.

Közben feltelepítettem Mac-re a Safari 4-et, ami egyelőre elég bugos, például ezt az új fícsört sem támogatja. Tűzróka, Pajtások, Tűzróka! :o)

(Péter, sokat iszol! Ha az "Emlékezz rám" be van ikszelve, akkor nem kell beírnod ellenőrző kódot - már vagy fél éve! :o) De ne hagyd abba ezért az ivást!)