HÁLÁSAN KÖSZÖNÖM!

 PIHE, blog.csorge.hu témakörben

MegosztásOldal teteje

« a kötöttfogású messzelátó: pentacon 200mm f/4
a kapuőrök, csapó kettő »

blog    

 

HOZZÁSZÓLÁSOK 1      

Gabesz

Grat!!
Nemhiába...megdolgoztál érte rendesen!

 2      

vinczepetya

grat grat!:)

 3      

Timber

háromszá... zezer vagy haamincezer... litér... :D

Pihe jómunkásember! :D A Pentaxbúl veszi ki a megapixelt!

 4      

gorbelabda

Grat Szabolcs! Pihe= a magyar Pentaxian népek képviselője a friss hírek tudója! Éljen! :)

 5      

Gábos Szilárd

Gratulálok!

Jövő hónapban tervemben áll lottón megnyerni azt a 7 millió eurót. Ha így lesz, második dolgom (az első 50/1,4 beszerzése) az lesz, hogy elintézzem: te tudhasd els[k;nt magadénak Magyarországon az első K-7est :D Rászolgáltál :D

Lehet szorítani nekem! :D:D

 6      

Pihe

Köszönöm szépen Mindenkinek!

Timber :D Azzizé ojjektumbó. Megagikszer. :o)

Szilárd: szorítok, hogy összejöjjön és köszönöm a felajánlást, de nekem az is 100%-ig megfelel, ha kölcsönadod a Te K7-esed. :o))Azért mondok egy-két adatot, így harmincezren túl:

- a látogatók 46,2%-a folyamatosan visszatérő Pajtás;
- a webhelyen töltött átlagos idő 3 perc környékén alakul, vagyis pont arra elég, hogy bejegyzést az ember végigolvasson;
- az elmúlt fél év látogatási csúcsa az idei áprilisi tréfám volt, 421 egyéni látogatót kaptam 24 órán belül;
- egy nap átlag 98 Pajtás látogat el hozzám;
- 89,9% Windows-os, 8,44% Mac-es Pajtás - külön üdvözlöm a Linux, iPhone, Symbian látogatóak!
- még mindig van 1,3%-ot kitevő Pajtás, aki 800*600-as felbontáson keresztül néz, ezért sem szándékozom szélesedni 1024 pixel irányába;
- köszönöm szépen, aki kirakott valamilyen formában hivatkozást! Az első 10 hivatkozó forgalmi sorrendben: Pixinfo.com, Spottr.hu, google.com, Gábos Szilárd blogja, Flickr.com, Kiss Ákos blogja, Google Images, Iwiw, csorge.hu, Gabesz blogja;
- érdekes módon a legtöbben a Pentax X70 keresőszóval jutottak el hozzám - igaz, a Pentax K30D is előkelő helyet tudhat magáénak. A legviccesebb a "Tokina napellenző" keresőszó volt.

Egyszóval: köszönöm Nektek!

 7      

Zsákai Péter

"jómunkásember" :D :D :D

erre a statisztikára kedden koccintunk! :)

nekem - de talán mondhatom többesszámban, hogy nekünk - is jó ám ide látogatni! mi is hálásan köszönjük a "jómunkásságodat"! ;)

viszont... nem akarok ünneprontó lenni, de talán ehhez a post-hoz kívánkozik leginkább. szabad megjegyeznem, hogy az utóbbi időben nagyon lelassult az oldal betöltése? vagy csak nálam? kibírható, de régen sokkal jobb volt. ha nem a Te blogod lenne, biztos nem várnék ennyit a betöltésekre! ;)

és egy szolgálati közlemény: az atw.hu -s oldalam az atw-n eluralkodó vírusok miatt megszüntettem. honlaptalan lettem. :( az ajánlott irodalom menüdben légyszi cseréld a linket a flickr-es címemre: www.flickr.com/zsakai/show köszönöm! (látod, nekem még oldalam sincs, mit szólom meg a Te oldalad, hogy lassú! :D)

 8      

Pihe

Péter: hivatkozás lecserélve, bekészültem koccintó-üzemmódba. :o) Azért remélem, hogy gyorsan fogsz tudni új honlapot nyitni valahol. Kell a hely a K20D / K7 képeidnek is!

A lassulás jogos. Én is érzékelem - nem is inkább a betöltésnél, mint inkább a kommentek írásánál gondolkodik sokat a rendszer. Felveszem a kapcsolatot a rendszergazdával, hátha tud valami okosságot rá. Addig is köszönöm a türelmet. :o)

 9      

Leonard

Én is köszönöm a sok hasznos infót, megéri minden nap betérni és olvasni. :)

 10      

Takoca

már mindent elmondtaka pajtás társak,
szóval:
Gratula!! :))

 11      

Ákos

Gratulálok és kívánom, hogy még ebben az évben sikerüljön ráduplázni!
Köszönöm az említést és örülök, ha pár látogatóval hozzá tudtam járulni a nézettséghez. :) És köszi a hozzám írányított látogatókat. ;)