NÉGYESMETRÓS MINIMÁL

Elhatároztam, hogy kicsit nagyobb hangsúlyt fektetek a fotóblogos vonalra és a kevésbé jól sikerült képeket is megosztom- ezért a dömping mostanában (sőt, tervezem, hogy az archívumból is csemegézek majd). Munka után ma sikerült kiszabadulni az Etele térre, ahol Füzesi András márkatárs volt szíves a kezembe szomorítani egy 600mm-es Sigma tükörobit. Más szavakkal: fotóblog máról.Négyes metró építkezés, Etele tér

Pentax K10D @ ISO 800, 1/500 + Sigma 600mm F/8

 PIHE, fotó blog témakörben

MegosztásOldal teteje

« the white stripe
new K: pentax k7d, 09. 05. 21. - frissítve! 2. »

budapest     fotóblog     k10d     pentax    

 

HOZZÁSZÓLÁSOK 1      

Zsákai Péter

Támogatom az ötletet, hogy legyen több fotó a blogodon! :) Ma ilyen pozitív vagyok, mindent támogatok. :)

A képről... Nem találom életed képének, de ezt Te is írtad. :) Kompozíció szempontjából variáltam volna valamit. Nem tudom, hogy lehetett-e volna többet kihozni a témából, lehetőségekből?!

A színek viszont érdekesek! ;)

 2      

Pihe

Péter: köszönöm a támogatást! :o) Az igazat megvallva délelőtt még iszonyat módon szeleketálom a fotóimat és folyamatosan nyomogatnám a DEL gombot, délutánra pedig "ááá, hiszen ez egy blog, nem pedig a portfólióm, elbír ez mindent" jelmondattal nyomok a Kukán egy visszaállítást. Szóval arra gondoltam, hogy ha a napi eseményekhez kapcsolódik, akkor megemlékezés szinten egészen gyenge fotót is kitolhatok. De majd úgyis meglátom a látogatottság és a visszajelzések alapján, hogy mennyire osztják ezt. :o)

Itt is inkább a használt objektív gyújtótávolságát szerettem volna érzékeltetni, ez a részlet ugyanis úgy 250 méterre a fejünk felett lógott egy daruról.

 3      

sundance kid

Szia Szabolcs!

Orulok az elhatarozasodnak, en tovabbra is mindennapos latogato leszek :) meg igy is az voltam h nem frissult minden nap a blog :)

csak igy tovabb, toldd csak a kepeket!

legjobbakat

s.

 4      

gorbelabda

Nekem bejön ez a kép. Egyszerű de mégis mutatós. Csak így tovább!

 5      

Pihe

Sundance: nagyon szépen köszönöm a folyamatos figyelmed. :o)

Ádám: köszönöm a véleményt, örülök neki. Igazából tényleg semmi extra, pillanatkép egy kézből kitarthatatlan objektívvel. :o)

 6      

aGinger

Nekem nagyon tetszik a kék-narancs kontraszt - talán a láncból többet hagytam volna, bár az lehet eltolta volna az egyensúlyt. Nem vagyok túl konstruktív...szerintem elégedett lehetsz vele, ez a lényeg. :)

 7      

Pihe

Köszönöm a meglátást Ginger! :o) (Egyébként, de. Konstruktív vagy.)

 8      

vinczepetya

vicces, mert maga az építkezés jellege is elég minimal:):)
A képen található vasból ha leadnám tuti kijönne egy hetvenkéccázkettőnyóc:)

 9      

Pihe

Petya :D :D :D