ELADÓ FOTÓS HÁTIZSÁK

Eladó egy darab Case Logic SLRC-4 fotós hátizsák laptop rekesszel. Nem a legszebb hátizsák a világon, de kétségkívül az egyik legkényelmesebb. Ami elfér benne: egy darab váz (és azon egy kisebb objektív) és hat darab objektív, két vaku az oldalsó zsebekben és szokásos hálós kialakítás ezerféle szűrőnek, kártyának. És persze egy darab közepes méretű laptop. Oldalaira akár egy-egy háromlábút, vagy további objektívtartókat, étel-ital hordókat is felszerelhetünk. A belseje tetszelőgesen alakítható, a rekeszek tépőzárral csatlakoznak egymásba. Derékpántos, így a nagyobb súlyt nem kell kizárólag a vállakra terhelni.

Akinek volt már Case Logic cucca, az biztos ismeri a háló kialakítást, amivel nem kell benyúlni tizenöt zsebbe, ha keresünk valamit, azonnal átlátható minden. A táska egyik legjobb tulajdonsága, hogy nem kell levenni teljesen a hátunkról, ha ki akarjuk belőle venni a gépet, hiszen a vázat rejtő rekesz felülről nyílik. Rendkívül jól párnázott, túrázni, városnézni de akár dolgozni is tökéletes.

Másfél éven keresztül nyűttem, ennek hatására van rajta pár használati nyom (szál itt-ott ki van húzva, illetve a fényképezőgép nyílásnál az egyik háló kiszakadt a vakusíntől).

Eladási ok: kinőttem. :o(

A HÁTIZSÁK ELKELT. PIHE, fotó témakörben

MegosztásOldal teteje

« hétvégi malackodás
kellemes húsvéti ünnepeket! »

case logic     eladó    

 

HOZZÁSZÓLÁSOK 1      

Gabesz

Azannya.....
Most számolok...pénzügyelek......
lehet hogy érdekelne!
Persze ha van fix vevőd, akkor add inkább Neki!:D:D
Szólok a jövő héten legkésőbb!

 2      

vinczepetya

szép darab, én is pont most cseréltem le egy Nova3-ra, mert a jelenlegit kinőttem, ha szabad ilyet ide írom, hogy van egy eladó Lowepro Apex 120 AW Blue oldaltáskám, hátha érdekel valakit, makulátlan állapotban...:):)
Remélem nem moderálnak ki:D:D:D:D

 3      

Pihe

Petya: úgy ismersz? :o) Inkább lövök még egy bejegyzést arról, hogy van még egy táska eladó. :o)

 4      

Gabesz

Sajna nem fog összejönni a dolog Szabolcs!!
Bárhogy kalkulálok, nem fér bele a havi keretembe, úgyhogy megköszönve az ajánlatod, sok szerencsét kívánok az eladáshoz!:D
:-S
Majd talán ősszel....ez a nyomorult pénzügyi krach...áhh...tudjátok mi a stájsz,nem mondom el...:S:S

 5      

Pihe

Gabesz: no para, köszi, hogy szóltál. :o)