PENTAX K30D: LEGELŐBB NYÁRON

Még ugyan semmit sem lehet tudni a K30D-ről (leszámítva azokat a feature-öket, amiket egy unalmas pillanatomban kitaláltam), de a Pentax német oldalán megjelent egy hivatalos félmondat: "Alle Freunde des PENTAX System, die zur PMA Neuigkeiten zum Nachfolgemodell der K20D erwarten, müssen wir bis zum Sommer vertrösten.Vorher wird nicht mit Informationen zu neuen SLR Kameras gerechnet" - vagyis legjobb német tudásomat összekaparva: "a Pentax rendszer minden barátjának, aki a PMA újdonságai között a K20D-t követő modellt várná, még nyárig ki kell húznia, ennél előbb nem közlünk információkat az új tükörreflexes vázainkról." Mindent összegezve: van még pár hónapunk új találgatásokba bocsájtkozni. (Forrás: Pentax.de)

 PIHE, fotó témakörben

MegosztásOldal teteje

« pre-pma: pentax x70 és samsung nx - frissítve
szojuz inside »

k30d     pentax     pma    

 

HOZZÁSZÓLÁSOK 1      

Zsákai Péter

éjjjjjjjjjeeeeeeeeen! :)

 2      

Pihe

:o)

Péter, most nézem, hogy beújítottál egy Gravatart? :o) Kellemes meglepi, ha megengeded a szókapcsolatot, már jogosan van képed itt lenni! :o))

 3      

Zsákai Péter

Igen, kipróbáltam mi is ez. Eddig nem tudom, hogy is tudtam enélkül élni?! :)))

Örülök, hogy itt lehetek. Szeretek itt lenni! Szombat óta tudod, hogy a böngészőmben mindig megnyílik a blogod. És a kedvencek közé is fel vagy véve, bár bevallom kicsit alkategóriákon belülre. Nem olyan szép látvány, mint Indig Laci kedvencei! :)))

 4      

Pihe

Azért valahogy csak-csak megbírkózom a gondolattal. :o)))