NÉGY ÚJ BLOGFEATURE

Szolgálati közlemény következik néhány, a blogot érintő újításról.

Az első és legfontosabb újítás a kommentek írását érinti, feltűnt ugyanis egy "Emlékezz rám" jelölőnégyzet, amelyhez pipát téve a blog eltárolja (vélhetően csokis) süti formájában a hozzászóló Pajtások adatait úgy 2038-ig, következő alkalommal pedig automatikusan felajánlja a lehetőségeket, illetve ekkor már nem kell szórakozni az antispam kóddal sem. Remélhetőleg a spammerek nem fogják ezt kihasználni - mindenesetre szerettem volna kényelmesebbé tenni a hozzászólás megírását Számotokra. Az adatokat bármikor tudjátok nullázni, ha a következő hozzászólásnál egyszerűen kiszeditek a pipát ebből a jelölőnégyzetből.

Az oldalsó sávban megjelent a Google Friend Connect szolgáltatás kis ablaka, ahol Ti, kedves Blogolvasó Pajtások, szabadon hagyhatjátok a névjegyeteket. Ez igazából csak számomra visszajelzés, hogy hányan olvastok valójában. Ha van egy darab felesleges percetek, kérlek nyomjatok egy kattintást a "Join" gombra.

A másik már hónapok óta fut - még Vincze Petya Blogpajtás hívott meg - a Facebook Blog Networks-ben. Igazából csak mostanában eszméltem fel, hogy nekem van ilyenem, és máris egy csomó új arc lépett be a blogom olvasói körébe. Ha fent vagytok a Facebook-on, örömmel látlak Benneteket ott is a http://apps.facebook.com/blognetworks/blog/blog.csorge.hu/ címen.

És egy apróság, szintén nagyjából egy hónapja aktív. Ha van Gravatar tagságotok, akkor jelentkezzetek be azzal a névvel és címmel, amit ott megadtatok, és a beállított ikonotok megjelenik minden hozzászólásnál.

Köszönöm a figyelmet, pontos időt mondunk... ;o)

 PIHE, blog.csorge.hu témakörben

MegosztásOldal teteje

« átalakulás / transform
pre-pma: pentax x70 és samsung nx - frissítve »

blog     web    

 

HOZZÁSZÓLÁSOK 1      

Gabesz

Szabolcs!
tetszenek az uj fícsörök, csak a pizza-rendelő gombot hiányolom...:D:D:D

 2      

aGinger

Ókösziköszi, a Google Friend Connect-et már le is nyúltam... :)

 3      

Pihe

Gabesz: igen, itt van egy kis lemaradás... még nem tudtam eldönteni, hogy melyik pizzériához legyen direkt vonal, de ha gondoljátok a teljes demokrácia jegyében szavazhatunk a dologról. :o))

 4      

Zsákai Péter

X Emlékezz rám! :D :D :D

 5      

Pihe

Nem tudom, hogy miért, de mintha durván belassult volna az oldal... Reményeim szerint nem az "emlékezz rám" miatt...

 6      

Pihe

(Nem. Már gyorsan megy.)

 7      

Ákos

Nálam a Google Friend Connect lassít be dúrván. A régi Blogger-es "Rendszeres olvasók" widget nem volt ennyire lassú.

 8      

Pihe

Aloldalaknál is érzékelem a sebességcsökkenést, pedig villámgyors szerveren vagyok... Ha nagyon lassít a Google, akkor megköszönöm Mindenki kattogását és kilövöm a zűrbe. :o) Köszönöm a tippet!

 9      

konagirl

Konagirl (aka Sziszamisza) csatlakozott :)
Tetszenek az újításaid!

 10      

Pihe

Köszönöm Mindenkinek! :o)