SÖRFOLTOS FOTÓBLOG

Csütörtök este beültünk sörözni - Indig Laci, Zsákai Peti, Takács "Takoca" István és jómagam - egy kis cseverészésre. Jól ottfelejtettük magunkat a söröskorsó mellett, de szerintem kellemesen elbeszélgettünk mindenféléről. Legközelebb nagyobb társaságban, esetleg egy tavaszi kirándulást is meg lehetne ejteni, hogy fényképezzünk is, ne csak beszéljünk róla. :o) (Az első fotót Takocának köszönhetjük, és jól fejlett izmainknak, amivel 6 másodpercig kitartottuk a söröskorsót.)Balról Takoca, jobbról Laci, középen jómagamTakoca megmutatja a Pentax DA 16-45 és a DA 10-17 közötti torzítás különbségét Petinek és LacinakBónuszkép Indig Laci laptopján a kedvencekről :o)) - (elnézést, nem tudtam megállni)

 PIHE, fotó blog témakörben

MegosztásOldal teteje

« a lázmérő is...
objektíves móka - legyen, ne legyen? »

fotóblog     pentax    

 

HOZZÁSZÓLÁSOK 1      

Gabesz

Szép....mondhatom szép!
:-)
Én fotóköri előadáson az épület, és épített környezet fotózásáról halgatom az előadást, a mesteremberek pedig söröznek!:D:D
Dehát, ki-ki a megérdemelt módon!:D:D
Üdv a srácoknak (ugyan Petivel még nem találkoztam személyesen) , remélem egyszer csatlakozhatom hozzátok, esetleg Timbert is hívhatjuk, bár ő csak az ananászlét issza meg!:-P
A zon pedig ne csodálkozz Szabolcs, hogy egyre többen fav-ba rakják a blogcímed!

Gabesz

UI.: Kösz a visszahívást mégegyszer!
És ajánlom a blogom mindenkinek....nem annyira klassz mint a Tiéd, de hátha adhatok valami uj infót!

 2      

Takoca

na vazz de utálom ha rajta vagyok egy fotón :)
és az egyiket ráadásul én csináltam :)

Peti, Laci: utólag is bocs, be nem állt a szám(nk) nem nagyon jutottatok szóhoz :)

 3      

Ákos

Igazán sajnálom, hogy nem lehettem ott. :( Remélem lesz legközelebb és akkor rá fogok érni!

Ha van kedvetek jönni a február 21-i flickr meetingre, akkor ott találkozhatunk. Úgy néz ki, hogy elég sok amatőr fotós fog jönni, úgyhogy jó bulinak ígérkezik. ;)

 4      

Zsákai Péter

Takoca: Áááá, dehogy nem jutottunk szóhoz, ne félts! :) Érdekelt, amiről beszélgettetek! Jól éreztem magam, ne aggódj! ;)

Gabesz: legközelebb remélem Veled is sikerül megismerkedni. Azt hiszem még nem írtam, de nemrég megnéztem a flickr-es képeid és nagyon tetszettek! Nagyon jó úton jársz szerintem! Gratulálok!

Ákos: legközelebb! ;)

Azt azért még dokumentáljuk le az utókornak, hogy mindenkinek megnéztük, hogy meddig fog élni. A www.deathclock.com -on. :) Nekem optimista becslés szerint 2077 lesz az utolsó évem. Szabolcsnak kevesebb, amit "nehezményezett". :) Erre poénkodtam, hogy ha majd 2077-ben kijön a Full Frame Pentax váz, akkor mondom magamban: "Bárcsak Szabolcs megérhette volna ezt!" :D :D :D Szóval jó hangulat volt! :)

És ezúton is elnézést, hogy a végén a chips -be elfelejtettem pénzmagot dobni. Teljesen kiesett és csak az elfogyasztott sörök számára koncentráltam. Később jutott eszembe. Nagyon restellem, bocs srácok! Legközelebb az én vendégeim vagytok!!! Ööööö. A chips-re!!! :D :D :D

(Erről eszembe jutott egy történet. Egy céges sörözés alkalmával a végén mindenki a kasszához járult és bediktálta mit fogyasztott és fizetett. A végére maradt egy nagyivó kollégám. Mondták Neki, hogy 3 sör az ő egyenlege, a többi rendezve lett. Mire ő kikérte magának: "Hááároooom söööörr???? Én annál sokkal többet ittam!!!"' :D :D :D))))

Örülök, hogy élőben is találkoztunk és állok elébe a következő találkozásnak, ahova remélhetőleg mások is el tudnak jönni. Köszi a meghívást, Szabolcs!

 5      

Takoca

Peti: semmi baj, Szabolcs rendelte, szóval ő még maradt egy kicsi mosogatni :) (mert nem volt nála elég pénz mi meg nem adtunk :)) )

 6      

Pihe

Ne csináljatok ebből problémát, szerencsére nem kellett sokat mosogatnom érte, és egyébként is kézkímélő mosogatószert adtak. :o))

Komolyra fordítva a szót, örülök, ha ez egy ilyen összejárós happening-széria első alkalma lett volna. Szervezünk még ilyet sokat. Addig pedig Ákos blogján csekkoljátok a február végi találkozót (én sajnos nem leszek rajta jelen - bár ez, gyanítom, csak az én vonatkozásomban sajnos :o)).