EGY PIHE AZ EZER SZÖSZ KÖZÖTT

CSÖRGE SZABOLCS JÓZSEF BLOGJA FOTÓZÁSRÓL ÉS EGYEBEKRŐL KÖNNYEDÉN

KÉT LINKAJÁNLÓ

Már régóta tervezek néhány általam hasznosnak vélt weboldalt bemutatni, de most csak két linkajánlót kockáztatnék meg.

Első körben objektív- és fényképezőgép vásárláshoz kitűnő kiindulópont a Pixel Peeper oldala, amely váz és objektívek szerint a flickr-ről képeket jelenít meg. Nagyon hasznos tud lenni olyan esetekben, amikor nem lehet kipróbálni egy objektívet és harmadik fél által készített képek alapján kell dönteni.

A végére hagytam a csemegét. Emlékeztek még tavaly ősszel Zsákai Péter kezdeményezésére a közös fotós blogot illetően? (Ha nem rémlene, itt egy kis ajánlott olvasmány). Nos, Tapirkáék belehúztak a témába és elkészítették a spottr.hu-t. A kezdés alapján érdekes oldal lesz, maximálisan támogatom egy ilyen közösségi oldal megszületését. Ugyanakkor szerintem még emellett is bőven van létjogosultsága Zsákai Peti elképzelésére, hiszen az egy másik vonala lenne a fotós-bloggolós oldalaknak. Sok sikert a spottr-nek!

 PIHE, fotó témakörben


  fotó     web    


Megosztás Facebook-on


HOZZÁSZÓLÁSOK 1      

vinczepetya

a spottr-t pont a minap néztem, jó lesz jó lesz, meg a másik is hasznos...főleg mostanában ha képet keresek a flickr-ön kezdem...:)

 2      

rivera

Köszönjük az ajánlást :) Én is úgy gondolom hogy bőven van hely még az interneten, és úgy látszik igény is ezekre a kezdeményezésekre.

 3      

Pihe

Egy kicsit muszáj felrázni a hazai fotós közösséget. Kezdünk tespedni és klikkesedni. Sajnos.