KÉT LINKAJÁNLÓ

Már régóta tervezek néhány általam hasznosnak vélt weboldalt bemutatni, de most csak két linkajánlót kockáztatnék meg.

Első körben objektív- és fényképezőgép vásárláshoz kitűnő kiindulópont a Pixel Peeper oldala, amely váz és objektívek szerint a flickr-ről képeket jelenít meg. Nagyon hasznos tud lenni olyan esetekben, amikor nem lehet kipróbálni egy objektívet és harmadik fél által készített képek alapján kell dönteni.

A végére hagytam a csemegét. Emlékeztek még tavaly ősszel Zsákai Péter kezdeményezésére a közös fotós blogot illetően? (Ha nem rémlene, itt egy kis ajánlott olvasmány). Nos, Tapirkáék belehúztak a témába és elkészítették a spottr.hu-t. A kezdés alapján érdekes oldal lesz, maximálisan támogatom egy ilyen közösségi oldal megszületését. Ugyanakkor szerintem még emellett is bőven van létjogosultsága Zsákai Peti elképzelésére, hiszen az egy másik vonala lenne a fotós-bloggolós oldalaknak. Sok sikert a spottr-nek!

 PIHE, fotó témakörben

MegosztásOldal teteje

« a lenyíló panelek rejtélye
tokina at-x pro 28-70mm f/2,6-2,8 »

fotó     web    

 

HOZZÁSZÓLÁSOK 1      

vinczepetya

a spottr-t pont a minap néztem, jó lesz jó lesz, meg a másik is hasznos...főleg mostanában ha képet keresek a flickr-ön kezdem...:)

 2      

rivera

Köszönjük az ajánlást :) Én is úgy gondolom hogy bőven van hely még az interneten, és úgy látszik igény is ezekre a kezdeményezésekre.

 3      

Pihe

Egy kicsit muszáj felrázni a hazai fotós közösséget. Kezdünk tespedni és klikkesedni. Sajnos.