A LENYÍLÓ PANELEK REJTÉLYE

...avagy magyarázom a bizonyítványom. Hevesen dolgozom egy honlapon, ahová ugyanazt a megoldást kerestem, amivel a blog főoldalát is rendbe szerettem volna régen rakni. A jobb oldalon látható panelsor ugyanis már egy ideje szemtelenül kezdett elterpeszkedni, ráadásul ennek a nagyrésze irreleváns tartalom: networking kütyük, címkefelhő és egyéb szörnyűségek. A "két legyet" módszerrel élve (ezt egyes helyeken úgy is nevezik, hogy a "lusta informatikus") átmásoltam a kódot ide is, így mától azon panelek, amelyek mögött megtalálható a jel, alapállapotban összecsukva jelennek meg, így tekintélyes helyet spórolva. A jelre vagy a panel címére kattintva a tartalma lenyitható, és egy hasonlóan jól irányzott kattogással vissza is lehet küldeni a feledés homályába. Igazán nem szándékom minden apró-cseprő kis változásról számot adni (például arról sem, hogy az archívum listáját végre áttekinthetővé tettem évszám alapján :o)), de mindenképpen szerettem volna felhívni a figyelmet arra, hogy ez a paneles történet nem bug, hanem feature.

 PIHE, blog.csorge.hu témakörben

MegosztásOldal teteje

« hószállingózás várható
két linkajánló »

blog     web    

 

HOZZÁSZÓLÁSOK 1      

vinczepetya

eszembe sem jutott, hogy bug...az nem ilyen szokott lenni:)...de azért örülök, lehet vele játszni "csiki-csuki állapotot":):):)
Meg ahogy nézem a captcha ficsőr is bővült új betűtípusokkal:)

 2      

Pihe

Petya: örülök, hogy tetsz :o) köszi hozzászólás. :o)


U.I. új betűtípus = saját kezem + filctoll + szkenner kombó. :o)

 3      

Zsákai Péter

Tök jó! Ügyes vagy! Tetszik! :)

 4      

vinczepetya

"U.I. új betűtípus = saját kezem + filctoll + szkenner kombó. :o)" Mindjárt fellapozok egy grafológus szakkönyvet..:):):):)

 5      

Pihe

Zsákai Peti: kösziköszi! :o)

Vincze Peti: ne tedd, a végén kiderül, hogy pszichopata sorozatgyilkos vagyok. Megspórolom Neked, leírom itt. :o)))