A BLOG ÚJ RUHÁJA, BÉTA VERZIÓ

Kicsivel több, mint két év telt el a már csak a régi motoros Pajtások emlékeiben élő első T-Rexes blogdesign óta, amelyet, ha szerény matematikai képességeim ellenére jól számolok, még két ruha követett - az utolsó tegnaphoz pont egy éve került ki a kezeim közül. Remélem azért ez a kicsit komorabb (talán komolyabb) kinézet is tetszeni fog Nektek -- minden véleményt, javaslatot és meglátást örömmel olvasok. :o) Igazából maga a layout már hónapok óta itt hever a merevlemezen, de a legutóbbi blogdesign-váltás évfordulója és a közelgő 20.000. főoldal-letöltés (valamint a még kicsit odébb lévő 1000. hozzászólás) jó indok arra, hogy most új ruhába bújtassam a blogot -- viszont rengeteg, leginkább a kinézetet érintő ötletem van még, amit az Ünnepek alatt szeretnék ezen az oldalon megvalósítani, így amit láttok, még korántsem a teljes változat. Továbbra is köszönöm a látogatást Mindenkinek. :o)

 PIHE, blog.csorge.hu témakörben

MegosztásOldal teteje

« sajtból van
hastánc előadás »

blog    

 

HOZZÁSZÓLÁSOK 1      

Takoca

Nekem tetszik gratula!!

De hogy legyen kritikai észrevétel is:
a fejléc képen lévő szöveg valahogy nem igazán szép: kicsit mintha pixeles lenne, vagy talán mintha hiányozna az "élsimítás"
de ez csak apróság!

 2      

Julcsa

Woooooooooow!!!! :-D

 3      

Pihe

Takoca: köszönöm! Meg fogom nézni több gépen is, itt élsimítva jelenik meg a szöveg, de egy dolog, hogy mit mutat nálam... :o)

Julcsa: :o)))

 4      

vinczepetya

nagyon facca lett kedves Szabolcs, nekem tetszik, és át is jött:):):)

 5      

vinczepetya

estleg annyi, hogy a header alatt lévő kb 15 pixeles rész egy pixelt el van csúszva jobboldalra...

 6      

Pihe

Petya: köszönöm szépen! Viszont most kétségbe ejtettél ezzel az 1 px elcsúszással, tegnap este IE + FF + Saf alatt is megnéztem és jónak láttam. Saf alatt nézed? Hol van ez pontosan? Előre is kösziköszi! :o)

 7      

vinczepetya

Itt látszik, katt a képre hogy nagy legyen...
http://img67.imageshack.us/my.php?image=pihevd6.jpg
windows, ff3+

 8      

Pihe

Köszönöm szépen Petya! Kicsit pofozgattam, megnéztem egy Win-es gépen is FF alatt, nálam most sem látszik az elmozdulás. Ha Ti továbbra is látjátok, újra legyártom a layout-ot, mert valószínűleg a PS valamit rosszul vágott (mármint én rosszul állítottam be szeleteket és emiatt vágott rosszul :o)).

 9      

vinczepetya

most úgy látom megjavult...hmmm, érdekes:)

 10      

aGinger

Hümmhümm - ha ezt láttam volna először, biztos ez tetszene jobban, de nekem a régi közelebb áll(t) a szívemhez :) Ettől függetlenül szerint illik a bloghoz, letisztult és egyedi - tetszeni mindenképp tetszik! :)

 11      

Gabesz

Jujj...ez istenien néz ki!!:D:D

 12      

Pihe

Petya: ismét köszönöm a visszajelzést. Megnyugodtam. :o)

aGinger: remélem ezzel is meg fogsz barátkozni, bár még nem végleges az egyes elemek kialakítása. Köszönöm a véleményt! :o)

Gabesz: köszi! :o)

 13      

Zsákai Péter

Egészen meglepődtem! Egy pillanatig azt hittem eltévedtem! Kellemes meglepetés! :)

Jelentem IE 6 alatt (egészen pontosan Avant Browser-rel) minden pöpec! Nincs 1 pixel elcsúszás és nincs pixeles felirat. Minden frankó!

A designról... A régi is szép, izléses volt, de nekem ez most nagyon tetszik! :) Sokkal "fotósabb" színvilága van és szerintem a képeid is jobban fognak mutatni ilyen környezetben. Nem beszélve arról, hogy mostantól a weboldaladdal is egységesebb a kép.

Gratulálok! Kíváncsian várom a további fejlesztéseket! Hajrá-hajrá! :)

 14      

Zsákai Péter

A hozzászólás után megjelenő oldal ici-picit elcsúszott. De aggodalomra semmi ok, az oldal élvezhetőségét nem rontja! Küldöm a screenshot-ot mail-ben.

 15      

Pihe

Köszönöm Péter! Összességében örülök, ha tetszik - mert mint minden hosszabb idő után történő változás, ez is bizonyára az elején szokatlan lesz, de mint tudjuk, minden csoda három napig tart. :o)