SZEPTEMBERI TERMÉS

A héten előhívódott a tekercs 400-as érzékenységű Ilford Deltám. Azt kell mondjam, minden egyes forintot megér ez a film, egyszerűen csodálatos szemcsézettségű, dinamikatartományú és élességű anyag. A tovább gomb mögött néhány jobban sikerült fotót láthattok.


 PIHE, fotó témakörben

MegosztásOldal teteje

« egy hét történései
electroworld árképzés »

35mm     fotó     fotóblog     ilford delta 400    

 

HOZZÁSZÓLÁSOK 1      

Zsákai Péter

ennek igazán örülök, hogy elégedett vagy a képekkel. ez jó érzés lehet! nekem is nagyon tetszenek így képernyőn keresztül! egyedi, kreatív képek! gratulálok!

most hétvégén ismét jó sokat nézelődtem a képeid között. mindig találok valami újat, ill. az ismert képeid is nagyon szívesen nézegetem. és mivel most nagyon aktuális számomra a lakberendezés, az enteriőr képeiden sokat ámuldoztam. ;)

mennem kell! olvasni a következő postot. :)

 2      

Pihe

Péter :o)

 3      

zsutti

Hol veszed az Ilford-ot? Ki akarom próbálni a régi Zenitekkel.

 4      

Pihe

Soóséknál (József Attila utca, az Erzsébet tér sarkánál) mindig van Delta, egész jó áron (1300 Ft általában, bár vettem ott 1200-ért is). Sima Ilford Pan-t szinte minden boltban kapni (még a Westend aljában is láttam).

Ha Deltát hivatsz, szintén a Soósékat ajánlom, bár stabilan három nap (nem helyben hívják), de nem generálszafttal dolgoznak, hanem hozzá való X-es oldattal.